Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Şedinţe de consiliere pentru vânzătorii de legume şi fructe
Stire din Regionale publicata in 09 Feb 2008.

Vânzătorii de legume şi fructe din pieţele Brăilei sunt consiliaţi săptămânal de inspectorii Oficiului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (OJPC) în legătură cu obligaţiile legale pe care le au faţă de clienţi, transmite corespondentul ROMPRES.
Acţiunea se desfăşoară cu sprijinul Direcţiei Pieţelor Brăila, comercianţii fiind convocaţi la sediul OJPC, unde li se aduc la cunoştinţă reglementările legale în domeniu şi sancţiunile pe care le pot primi în momentul în care le vor încălca.
Potrivit inspectorului-şef al OJPC Brăila, Florin Ionaşcu, după finalizarea acestor lecţii, inspectorii vor renunţa la rolul de profesori şi îşi vor relua atribuţiile de control, fiind, în continuare, mult mai drastici cu toţi cei care încalcă legea, amenzile ajungând până la 3.000 de lei.
“Unii dintre comercianţi nu sunt prea încântaţi, dar sperăm că, în final, vor înţelege şi se vor conforma, ca să nu apelăm la amenzi. Cei mai mulţi nu ştiu, din păcate, cum să se comporte cu clienţii, fapt ce contribuie la crearea imaginii unui comerţ necivilizat în pieţele noastre”, a declarat Florin Ionaşcu.
Comercianţilor le sunt aduse la cunoştinţă informaţii legate de condiţiile de comercializare, transport, etichetare şi depozitare a mărfii, precum şi faptul că este dreptul clientului de a-şi alege produsele de pe tarabe.

Sursa:ROMPRES

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Trei bloguri vor fi transformate în piese de teatru
Stirea urmatoare: Schi în cele mai bune condiţii, în Straja şi Parâng »
px

Stiri Asemanatoare

» Brăila: Cercetaţi pentru dare de mită electorală şi lovire
» Brăila: Mircea Geoană a câştigat detaşat în judeţ, conform numărătorilor paralele
» Brăila: Mici şi bere, oferite în stradă de PD-L
» Brăila: PSD promite bazine de înot la sate
» Cercetat pentru piratare de softuri şi filme
» Un bărbat a adus un proiectil acasă şi l-a ascuns sub pat

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox