Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

A sarit de la balcon
Stire din Showbiz publicata in 26 Mar 2009.

Sarah Jessica Parker n-are probleme doar in casnicie, unde a apelat la un psihiatru pentru a o ajuta sa iasa din impas. In noul film, actrita, care sufera de rau de inaltime, a trebuit sa se dea la o parte si sa lase un cascador sa joace in locul ei o scena care se petrece la etajul al 17-lea.
Actrita, devenita celebra dupa rolul din serialul “Totul despre sex”, toarna un film in care il are ca partener principal pe Hugh Grant. Daca filmarile la “Did You Hear About the Morgans?” (”Ati auzit ce a patit familia Morgan?”) s-au derulat pana acum fara probleme, actrita a avut batai de cap cu o scena care presupune un salt intre balcoane, la etajul al 17-lea, intr-o cladire din New York. Ea a marturisit ca are rau de inaltime si a refuzat sa filmeze, asa ca producatorul a apelat, cum se intampla in astfel de cazuri, la un cascador. Potrivit scenariului, actrita este nevoita sa paraseasca apartamentul pentru ca este in pericol, asa ca singura solutie este sa sara in balconul vecinilor.

Pe larg: Cancan

px
px

Etichete: ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Mama Angelinei plateste taxe post-mortem
Stirea urmatoare: Aniston, membru Ku Klux Klan? »
px

Stiri Asemanatoare

» “A sarit sa ma sugrume!”
» A sarit pe un camion in mers
» Trăieşte după ce a sărit de două ori de la etajul 5
» Iubita lui Tavi Colen a sarit sa o bata pe administratoarea blocului
» Ghionea a sarit sa-l bata pe Razvan Lucescu

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox