Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Ghionea a sarit sa-l bata pe Razvan Lucescu
Stire din Sport publicata in 09 Mar 2009.

Capitanul “ros-albastrilor” a fost la un pas sa se incaiere cu tehnicianul “stegarilor” in prelungirile partidei.Tensiunea dinaintea meciului dintre conducerile celor doua echipe s-a mutat si pe teren, unde actorii principali nu au mai fost Argaseala sau Dinu Gheorghe, ci fotbalistii si antrenorii. Astfel, spre finalul partidei terminata 1-0 pentru gazde, fundasul Sorin Ghionea, care pe intreaga durata a partidei a fost extrem de nervos, a sarit la gatul lui Razvan Lucescu. Tehnicianul nu a dat inapoi si, imediat, in jurul “cocosilor” s-au format doua tabere in care jucatori si persoane din stafful tehnic al echipelor au incercat sa evite o bataie generala.
Dupa mai multe imbranceli si injuraturile aferente, situatia s-a calmat, iar partida s-a incheiat fara alt incident major. Patronul stelist Gigi Becali a declarat ca altercatia dintre Lucescu Jr. si Ghionea ar fi pornit din cauza unui pumn pe care Dayro Moreno l-ar fi receptionat in figura, insa i-a luat apararea antrenorului formatiei brasovene, afirmand ca nu il crede capabil sa loveasca vreun jucator.

Pe larg: Cancan

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « A facut-o lata din nou
Stirea urmatoare: Taxa pe sex »
px

Stiri Asemanatoare

» “A sarit sa ma sugrume!”
» A sarit pe un camion in mers
» Trăieşte după ce a sărit de două ori de la etajul 5
» Iubita lui Tavi Colen a sarit sa o bata pe administratoarea blocului
» A sarit de la balcon

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox