Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

A semnat cu Pro TV-ul!
Stire din Showbiz publicata in 19 May 2009.

CANCAN a descoperit deja primul concurent care va intra la toamna in competitia visurilor. Desi este extrem de devreme, cantareata a batut deja palma cu producatorii.

Realizatorii emisiunii “Dansez pentru tine” au inceput deja lucrul pentru urmatorul sezon al competitiei. Cu toate ca mai sunt cateva luni pana atunci, acestia incearca sa intocmeasca echipa din timp, pentru a evita eventualele neplaceri. Prima care a semnat contractul pentru toamna este Claudia Patrascanu, solista de la Sexxy, care a negociat colaborarea inca de acum cateva saptamani. Surse din randul echipei sustin ca bruneta a acceptat extrem de incantata propunerea de a intra in cantonamentul “Dansez pentru tine”, motivandu-si bucuria prin faptul ca iubeste dansul chiar mai mult decat muzica. Iar argumentul suprem a fost ideea relansarii ei pe scena showbizului cu un show in care dansul predomina. Asadar, Claudia va putea beneficia de pregatirea de la Pro TV pentru a calca pe urmele altei cantarete trecuta prin focurile duelurilor din ringul de dans, Andreea Balan.

Pe larg: cancan

px
px

Etichete: ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Jaf armat cu o banană
Stirea urmatoare: Elena s-a inchis in casa parintilor »
px

Stiri Asemanatoare

» Băsescu a semnat decretul de numire a lui Dragnea la MAI
» Premierul Boc a semnat decizia privind declararea situaţiei de urgenţă
» Tăriceanu a semnat decizia privind salariile personalului din conducerea instituţiilor publice

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox