Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Adrian Enache nu-si neglijeaza amanta
Stire din Showbiz publicata in 12 Mar 2009.

De mai bine de zece ani, Adrian Enache se imparte intre sotia Corina si amanta Iuliana Marciuc. Desi stiu una de alta, femeile se tolereaza reciproc, niciuna nefiind capabila sa puna piciorul in prag. In ciuda relatiilor incordate dintre cele doua femei din viata artistului, copiii acestora nu numai ca se cunosc, dar se si inteleg foarte bine.
Cantaretul si-a luat in serios rolul de tata pentru David Mihnea, baietelul lui si al vedetei tvr Iuliana Marciuc. Pe langa vacantele petrecute in trei, Adrian Enache isi indeplineste constiincios sarcinile care ii revin la cresterea piticului. Ieri, artistul a avut din nou sarcina de a-si lua fiul de la gradinita. Daca de obicei mergea singur, de data aceasta, Enache a fost insotit de Diana, fiica lui, in varsta de 12 ani, rezultata din casatoria cu Corina. Este pentru prima oara cand cei doi frati vitregi sunt surprinsi impreuna, alaturi de tatal lor.
Dupa cum se observa din imagini, Diana si-a concentrat toata atentia asupra fratiorului ei. Apoi, cei trei membri ai familiei Enache si-au continuat traseul spre zona Piata Victoriei, unde este domiciliul lui David Mihnea si al Iulianei Marciuc.

Pe larg: Cancan

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « “Elan m-a dat afara din locuinta intr-o criza alcoolica!”
Stirea urmatoare: Gina Pistol e dependenta de calculator »
px

Stiri Asemanatoare

» Credeţi că Adrian Enache şi Iuliana Marciuc se vor căsători până la urmă?
» Adrian Enache: «Divorţez! Marciuc e femeia vieţii mele!»
» Nu-si ia amanta de nevasta

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox