Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Andreea Raicu va locui cu un cuplu de asiatici
Stire din Showbiz publicata in 21 May 2009.

Vedeta de la Prima TV a ajuns in sfarsit la concluzia ca nu va putea avea grija singura de vila ei cea noua, asa ca s-a interesat de un ajutor… mai ieftin.

De cand s-a mutat in vila ei cea noua, Andreea Raicu nu mai conteneste cu treburile. Niciodata, nimic nu e la locul lui. In aceste conditii, vedeta a capitulat si a decis sa-si angajeze o persoana avizata pentru menaj. Si pentru ca are mereu nevoie de ajutor, ar fi fost nevoita sa cheltuiasca o mica avere cu o femeie care ar fi stat 24 ore din 24 cu ea. Cautand o varianta mai buna, Andreea a gasit, se pare, solutia perfecta. Bruneta i-a povestit unei prietene ca a cunoscut pe cineva care se ocupa de aducerea in Romania, cu viza de munca, a unor familii de asiatici. Initial nu aratat niciun interes crezand ca nu si-ar permite sa angajeze doi dintr-un foc, insa lucrurile s-au demonstrat a fi cu totul si cu totul altfel. Din vorba in vorba a aflat ca filipinezii cer foarte putini bani pentru un astfel de job si sunt extrem de muncitori. Avand argumentul ca aceia care au facut acest pas sunt cat se poate de multumiti, Andreea a intrat in detalii. Astfel a aflat ca actele reprezinta cea mai mare cheltuiala. Numai vizele de munca si birocratia de la ambasada o vor costa 4.000 de euro, insa cheltuielile care urmeaza merita efortul.

Pe larg: cancan

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Moni si-a petrecut noaptea cu regizorul
Stirea urmatoare: Angelina a vrut sa se sinucida »
px

Stiri Asemanatoare

» Andreea Raicu, trei zile la Cannes
» Andreea Raicu a dat 270 de lei pe o rochie
» Andreea Raicu se mută la Antena 1
» Andreea Raicu îşi schimbă silicoanele?

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox