Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Delia si-a dat foc!
Stire din Showbiz publicata in 16 Mar 2009.

Ieri, cantareata a filmat videoclipul piesei “Let It Rain”, compusa de Smiley. Desi in prima parte a zilei totul a mers ca pe roate, incidentele dramatice nu au lipsit. Delia a fost la un pas de a lua foc in momentul in care si-a aprins o tigara. Peruca de plastic pe care o purta a ars ca o torta.
Delia Matache a tras o sperietura pe cinste, ieri, cand si-a facut aparitia, tipand cu parul in flacari, pe platoul pe care se filma clipul piesei “Let It Rain”. Din fericire nu a fost vorba despre podoaba capilara proprie, ci despre o peruca din plastic care a luat foc intr-o secunda in momentul in care cantareata a vrut sa-si aprinda o tigara. Strigatele ei de spaima i-au alertat pe colegii sai de platou, care i-au smuls-o din cap si au stins-o cu ajutorul unui extinctor. Astfel, dintre cele 15 peruci care existau in recuzita Deliei, special intocmita pentru videoclip, au mai ramas doar 14. Imediat ce toata lumea si-a revenit din soc s-a strigat din nou inceperea filmarilor.

Pe larg: Cancan

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « L-a hartuit prin SMS!
Stirea urmatoare: Madalin Voicu, tata pentru a sasea oara »
px

Stiri Asemanatoare

» Delia a regizat un sarut intre homosexuali
» Delia a fost tractata din mijlocul strazii
» Delia şi Iulia, rivale?
» Olăroiu şi-a dat demisia de la Al-Hilal
» Anghel Iordănescu şi-a dat demisia din PSD

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox