Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Enrique nu vrea copil cu Anna
Stire din Showbiz publicata in 31 Mar 2009.

Desi are alaturi una dintre cele mai frumoase femei din lume, cantaretul spaniol Enrique Iglesias, in varsta de 34 de ani, face nazuri. Aflat in Mexic, el a afirmat raspicat ca nu este pregatit sa se insoare cu senzuala rusoaica Anna Kournikova, fosta jucatoare de tenis acum in varsta de 27 de ani, si cu atat mai putin sa faca un copil cu aceasta.
“Anna este superba si cred ca este femeia ideala pentru mine si chiar femeia vietii mele. Insa nu stiu daca exista amor vesnic, asa ca povestea asta cu iubirea si femeia perfecta se poate sfarsi cand te astepti mai putin”, a declarat solistul spaniol. “Relatiile amoroase sunt foarte greu de intretinut si, sincer sa fiu, nu cred ca sunt pregatit sa ma insor. Cunosc atatia oameni care s-au grabit sa se casatoreasca si la scurt timp dupa ce au facut acest pas au divortat. Nu vreau sa trec prin asa ceva si consider ca poti fi foarte fericit si daca nu te insori, desi, surprinzator, cred in mariaj. Cine stie, poate o sa gandesc altfel la 90 de ani”, a mai spus el.

Pe larg: Cancan

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Isi pipaie iubita pe fund in public
Stirea urmatoare: Teapa de 20.000 euro cu impulsuri telefonice »
px

Stiri Asemanatoare

» Enrique a primit cadou un tampon

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox