Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Moni Columbeanu l-a inlocuit pe Voicu zis Ricky Martin
Stire din Showbiz publicata in 16 Apr 2009.

Sotia miliardarului a trecut la schimbari de primavara. De cateva zile, doamna Columbeanu si-a decapotat Bentley-ul si a renuntat temporar la aratosul sofer Voicu. Pentru ca “Ricky Martin” este in vacanta, Moni s-a adaptat la noua situatie, avandu-l ca insotitor in dreapta, pe un alt angajat cu state mai vechi.
Doamna Columbeanu a fost surprinsa de paparazzii Cancan duminica dupa-amiaza in zona Dorobanti. Desi nu se numara printre clientele celebrelor cafenele din buricul targului, Moni este vazuta destul de des la un salon de infrumusetare din zona. In jurul orelor 16.00, sotia lui Iri si-a programat o astfel de sedinta. Si pentru ca vremea era insorita, Moni a vrut sa se bucure de razele soarelui, alegand sa-si decapoteze Bentley-ul.

Pe larg: Cancan

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Mircea Diaconu a ingrozit angajatii Primariei Capitalei
Stirea urmatoare: Iubitul Andreei Raicu a asteptat-o cinci ani »
px

Stiri Asemanatoare

» Moni Columbeanu isi terorizeaza ajutoarele

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox