Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

S-au inchis o ora in cabina lui Dan Negru
Stire din Showbiz publicata in 12 Jun 2009.

Invitati la filmarile primei editii a emisunii “Stewardesa” (Antena 1), proaspat casatoritul politician si focoasa bruneta au petrecut zeci de minute retrasi, departe de ochii colegilor de platou.
Miercuri s-a filmat prima editie a emisiunii estivale “Stewardesa”. Conform formatului, 15 fete candideaza pentru postul de stewardesa si 15 vedete le sustin pe perioada selectiei. Printre VIP-urile aflate la filmari s-au numarat proaspatinsuratelul Petre Roman si Ramona Badescu. Spre suprinderea celorlalti invitati, din momentul in care s-au vazut cei doi au fost de nedespartit. Initial au discutat soptit intr-un colt al incaperii in care asteptau si celelalte vedete inceperea filmarilor. La un moment dat, insa, cei doi au disparut, retragandu-se in cabina prezentatorului show-ului, Dan Negru, pe care au blocat-o mai bine de o ora. Ce s-a intamplat acolo sau ce au pus la cale nimeni nu stie. Cert este ca au fost atat de prinsi de dezbateri incat nu au raspuns invitatiei regizorului de platou de a se prezenta la cadru. Potrivit unor surse din echipa, acestia si-au prelungit sederea in cabina si dupa a doua chemare. In cele din urma Negru, care-i astepta in platou, a venit sa-i invite, personal, la filmari. Abia atunci Ramona Badescu si Petre Roman au intrerupt ce aveau de impartit si s-au prezentat in fata camerelor, alaturi de ceilalti invitati.

Pe larg: cancan

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Angelina a plans de ziua ei
Stirea urmatoare: A lasat fitele pentru portul tiganesc »
px

Random Posts

» Economia României nu are probleme structurale
» Marga Barbu a incetat din viata
» Microsoft ieftineşte Windows 7 din cauza crizei
» S-a destrabalat pe muzica greceasca
» FMI preseaza China sa accelereze aprecierea monedei sale
» „Să înceapă curăţenia la Federaţie!”
» Nicolas Sarkozy a sosit la Moscova
» Jocuri şi ateliere pentru copiii bucureşteni, o alternativă faţă de privitul excesiv la televizor
» Victoria Beckham cu sanii la vedere
» Un bust al lui Dobrin a fost dezvelit la Piteşti

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox