Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Marş al taximetriştilor împotriva infractorilor
Stire din Social publicata in 01 Feb 2008.

Zeci de taximetrişti au organizat, vineri, un marş de protest în centrul municipiului Constanţa, după ce un coleg de breaslă a fost împuşcat şi incendiat de trei clienţi, transmite corespondentul ROMPRES.
Preşedintele Camerei taximetriştilor din judeţul Constanţa, Marin Neagu, a declarat că astfel de marşuri vor fi organizate lunar şi că trebuie găsite soluţii pentru ca nu doar taximetriştii, ci toţi cetăţenii, să fie protejaţi de infractori.
“Vom propune poliţiei să avem o frecvenţă comună şi atât poliţiştii, cât şi taximetriştii să poată transmite prin staţii dacă pe o stradă, undeva, se comite o infracţiune”, a afirmat Marin Neagu.
Acesta a precizat că prin marşul organizat infractorilor li se transmite că “taximetriştii sunt o poliţie mişcătoare”.
Liviu Mihai, coleg pe aceeaşi maşină cu taximetristul ucis, a declarat pentru ROMPRES că marşul de protest trebuie să reprezinte un semnal de alarmă pentru autorităţile locale şi centrale, iar legile ar trebui să prevadă pedepse mai aspre pentru infractori.
“Toată lumea trebuie să meargă la muncă, problemele sociale nu trebuie rezolvate omorând”, a spus taximetrista Daniela Celeapcă.
Pe 24 ianuarie, corpul unui bărbat a fost găsit incendiat pe câmp, la aproximativ 20 de metri de un drum comunal, în apropierea localităţii Deleni.
În urma verificărilor, a reieşit că victima, Hari Băcanu, de 52 de ani, era taximetrist la firma “Romaris” din Constanţa, iar maşina acestuia, un Volskswagen Golf 4, a fost dată în urmărire generală.
Pe 30 ianuarie, ucigaşii taximetristului au fost depistaţi, magistraţii emiţând mandate de arestare preventivă pentru omor deosebit de grav şi tâlhărie, pentru o perioadă de 29 de zile, pe numele a trei bărbaţi din judeţul Constanţa.
Cei trei au fost reţinuţi de poliţişti pe o stradă din Constanţa. Toţi sunt fără ocupaţie, iar doi dintre ei au la activ condamnări pentru comiterea infracţiunilor de tâlhărie, furt calificat şi violare de domiciliu.
Învinuiţii au recunoscut comiterea omorului, după ce procurorii criminalişti, în urma efectuării a trei percheziţii, au găsit la domiciliul unuia dintre ei autoturismul taximetristului şi pistolul cu aer comprimat cu care victima a fost împuşcată.

Sursa:ROMPRES

px
px

Etichete: , , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Parfumuri confiscate în sediul Prefecturii
Stirea urmatoare: Acces restricţionat în spitale »
px

Stiri Asemanatoare

» Marş de protest împotriva distrugerii identităţii Capitalei
» Mehedinţi: minerii ameninţă cu blocarea magistralei CFR Bucureşti-Timişoara
» Sindicaliştii din învăţământ îşi apără în stradă tichetele cadou
» Sindicaliştii din învăţământ vor protesta în faţa Guvernului
» Orban ar putea da în judecată firmele participante la protestul transportatorilor
» Miting al transportatorilor rutieri în Piaţa Constituţiei
» Sindicaliştii ameninţă cu declanşarea unor ample acţiuni de protest
» Asociaţia “21 Decembrie 1989″ va protesta la CE şi CEDO
» Sindicaliştii de la “Spiru Haret” au protestat în faţa MECT
» Revoluţionarii români protestează la Strasbourg

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox