Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Becali: “A fost o înscenare facută de DNA”
Stire din Sport publicata in 08 May 2008.

Finanţatorul Stelei, Gigi Becali a comentat, în această seară, într-o emisiune la postul OTV, arestarea de către DNA a cinci persoane din anturajul său, care aveau asupra lor 1,7 milioane de euro.

“A fost o înscenare pusă la cale de Paszkany. DNA este controlat de unguri. Sunt nişte trădători” a acuzat Becali la OTV.

Citeste tot articolul in Evenimenul Zilei.

px
px

Etichete: , , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « DNA a interceptat banii lui Gigi pentru “U” Cluj
Stirea urmatoare: PSD l-a lăsat pe Diaconescu singur în Bucureşti »
px

Stiri Asemanatoare

» Cluj: cinci apropiaţi ai lui Becali, reţinuţi de DNA
» Teia Sponte şi Gigel Coman reţinuţi la Cluj!
» DNA a interceptat banii lui Gigi pentru “U” Cluj
» Şpagă pentru tata
» Becali: “Nu am nicio emoţie! Nu am auzit în viaţa mea de Ujpest”
» George Becali, urmărit penal de DNA pentru dare de mită
» Becali, audiat aproape patru ore de procurorii DNA
» Gigi Neţoiu a venit la DNA
» Sârbii, cu un pas la Mondiale! Serbia 1-1 Franţa
» Mazilu: “Am avut meciul în mână, toţi suntem supăraţi”


2 Opnii pentru "Becali: “A fost o înscenare facută de DNA”"

  1. Parchetaru Ion Parchetaru Ion May 11th, 2008 at 3:19 am

    Pentru a fi dare sau luare de mita, trebuie sa fie implicate organe sau salariati de stat, dar fotbalistii nu imbraca astfel de statut, asa ca pare anormala actiunea DNA, de fapt la fel ca multe altele.

  2. NONY NONY October 4th, 2008 at 11:08 pm

    GHEORGHE BECALI UN TURNATOR ORDINAR. “TU I-AI DAT IN GAT PE FRATII CAMATARU SI TOT DIN CAUZA TA A PLECAT SI NICU GHEARA”. Aveti dovezi, intreaba moderatorul Dan Diaconescu, in direct si reluare. “Voi jura cu mina pe Biblie în fata instantei”, a raspuns, sigur pe el. Corleone(Mitica Dragomir). A intervenit telefonic NICU GHEARA “Gigi, tu acum taci, vorbesc eu, s-a auzit”. “Ursul”, “Razboinicul luminii” se facuse mic, in scaun. “Esti machedon de-al meu, nu poti sa-mi faci rau, dar, daca vei incerca, VEI STI SA PLATESTI IN FATA MEA”. “Da, Nicule”, a ingaimat “cel mai puternic om din Romania” (SIFONARUL), dupa care a incasat, resemnat, urmatoarea “palma”. “GIGI E PREA MIC SA-MI POATA FACE MIE RAU”. Linistea din studio devenise acum apasatoare, în timp ce vocea de la telefon continua sa-l certe. Pe cine? Pe Gheorghe Becali, turnatorul(SIFONARUL). Episodul s-a petrecut în studiourile zero TV in urma cu cativa ani, si e posibil ca telefonul lui Gigi Becali sa sune zilele acestea din nou. GIGI, TU ACUM TACI, CA ALTFEL… Asa stau lucrurile în lumea lor! Cel care atunci l-a umilit, e nasul lui Adrian Mutu si poate decide sa plateasca datoria finului sau. BANII CRED CA VIN DIN SALIRIILE DE COLABORATOR AL SECURITATII. ALTFEL NU INTELEG CUM TOT SCAPA “BASMA CURATA”, ACEST CIOBAN SEMIANALFABET, PENTRU DESELE FAPTE PENALE DENUMITE “OFENSA ADUSA AUTORITATII”, DE EXEMPLU. DE CATI ANI ARE NEVOIE ROMANIA CA SA FIE O DEMOCRATIE REALA? CAND VA FI DEGAJATA SCENA POLITICA DE PERSOANE CARE ISI DATOREAZA POZITIA ACTUALA LEGATURILOR CU COMUNISMUL, SECURITATEA SAU MILITIA? SE IMPUNE EXTINDEREA ANALIZEI COMUNISMULUI SI A SISTEMULUI SECURIST/MILITIENESC IN DOMENIUL POLITIC SI IN DOMENIUL JUDICIAR, CA PE UN ELEMENT STRICT NECESAR SANATATII UNUI SISTEM DEMOCRATIC MODERN. PARLAMENTUL SI JUSTITIA SUNT MARILE RUSINI ALE ROMANIEI. Nu e obligatoriu să fiti de acord cu mine, dar ar fi maiRAPID aşa.


Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox