Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

România a obţinut cinci titluri de campion european la skiboard
Stire din Sport publicata in 24 Feb 2008.

România a reuşit să obţină cinci titluri de campion european, două la fete şi trei la băieţi, la Cupa Europeană de Skiboard desfăşurată, la Buşteni, în perioada 21-24 februarie, transmite corespondentul ROMPRES.
Din cei 50 de sportivi din 14 ţări participanţi la Cupa Europeană de Skiboard şi Cupa Open a României la skiboard, zece au fost din Buşteni, Braşov şi Sinaia, cu toţii schiori de performanţă.
O foarte bună evoluţie în concurs a avut-o sportiva de 21 de ani Sonia Drăgan, din Sinaia, care a devenit campioană europeană la cros şi la slalom paralel şi vicecampioană europeană la coborârea cu spatele, obţinând alte două medalii şi în Cupa României, una de aur la cros şi alta de argint la coborârea cu spatele.
Şi băieţii din echipa României au avut o comportare bună, ocupând primele trei locuri la cros. Titlul de campion european a fost obţinut de Ciprian Ionuţ Staicu, urmat de Horaţiu Stoica şi Adrian Strămătaru. Ciprian Ionuţ Staicu a mai obţinut două titluri de campion european la slalom paralel şi la coborârea în grup şi un loc I la Cupa României la cros. De asemenea, a obţinut un loc III la Cupa României la coborârea în grup.
La proba de sărituri pe rampe niciun român nu s-a clasat pe podium, titlul european fiind obţinut de Tenis Dimants din Letonia, iar Cupa României, la aceeaşi probă, a fost câştigată de Dmitri Makruşin din Rusia. Tenis Dimants a devenit campion european şi la coborârea cu spatele, fiind urmat de românii Adrian Strămătăraru şi Ciprian Ionuţ Staicu, iar câştigătorul Cupei României la această probă a fost Kirk Thompson din SUA.
Proba liberă de sărituri pe aparate a fost adjudecată atât la fete, cât şi la băieţi de Rusia prin sportivii Margarita Milenţieva şi Dmitri Makruşin.
Titlul european la acrobaţii aeriene a fost obţinut de Shew Ichihashi din Japonia, fiind urmat de Adrian Strămătăraru şi Ciprian Ionuţ Staicu.
Organizatorii acestei etape au fost World Skiboard Association – New York, în colaborare cu Clubul Sportiv de Skiboard şi Primăria Buşteni.
Sportivii au avut ocazia, duminică, să se şi distreze şi să vadă obiective turistice, atât din Sinaia şi Buşteni, cât şi din Braşov, unde au dorit să viziteze Castelul Bran.
Seara se va încheia, la Buşteni, cu un spectacol de lasere, la pârtia Kalinderu.

Sursa:ROMPRES

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Gigi Becali: Pentru mine, preşedintele Băsescu este un nimeni
Stirea urmatoare: Băsescu le cere românilor şi maghiarilor să întărească dialogul interetnic »
px

Stiri Asemanatoare

» Mircea Cosma (PSD Prahova): Rezultatul final pe care îl va obţine Mircea Geoană va fi mai bun
» Sârbii, cu un pas la Mondiale! Serbia 1-1 Franţa
» Mazilu: “Am avut meciul în mână, toţi suntem supăraţi”
» Optimism total! 80% din cei 7000 votanţi cred în victoria contra Austriei!
» Halle Berry va fi instructor de scufundări
» Se întoarce Bornescu?
» România, învinsă de Germania în Liga Europeană
» Give me 5!
» Se poartă GAY în 2009
» “Sunt în stare de şoc! Nu-mi revin”

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox