Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Edler Andras (UDMR) : Nu vreau să trăim ca în “Mad Mex”
Stire din Alegeri 2008 publicata in 04 Nov 2008.

Candidatul UDMR pentru Camera Deputaţilor în colegiul uninominal Sfântu Gheorghe, Edler Andras – Gyorgy a declarat marţi, în cadrul unei conferinţe de presă, că între principalele sale priorităţi se numără dezvoltarea turismului şi protejarea mediului înconjurător.

Edler Andras a declarat că judeţul Covasna dispune de un potenţial natural deosebit de valoros, dar care nu este suficient valorificat, iar din acest motiv turiştii aleg să îşi petreacă timpul liber şi implicit să îşi cheltuiască banii în alte zone din ţară.

În opinia sa, judeţul Covasna trebuie să îşi dezvolte turismul de conferinţe şi cel balnear, dar şi turismul de week-end, deoarece are foarte multe staţiuni mici care cu puţin efort ar putea deveni ‘prietenoase’.

‘Sunt foarte la modă team-building-urile, dar noi unde să le facem dacă nu putem oferi cazare, săli de conferinţe şi trainneri eficienţi?!’, a întrebat retoric Edler Andras, care a făcut referire şi la proprietarii de pensiuni agro-turistice, spunând că, în opinia sa, şi aceştia ar trebui să facă mai mult efort pentru a-şi atrage turiştii, respectiv să le ofere pe lângă cazare şi masă şi posibilitatea de a-şi petrece timpul liber în mod agreabil, luând contact cu obiceiurile tradiţionale ale zonei.

Candidatul UDMR a mai spus şi că pe lângă turism, care are un loc aparte în inima sa, va milita pentru păstrarea nealterată a mediului înconjurător.

‘Omul este singura fiinţă din lume care produce deşeuri periculoase, începând cu sticlă, pungi de plastic care apar în cantităţi din ce în ce mai mari. (…) Noi suntem răspunzători şi nu aş vrea ca viitorii mei copii să trăiască într-o lume ca cea din Mad Max’, a spus Edler Andras, făcând referire la celebrul film cu acelaşi nume, realizat într-o viziune apocaliptică, în care au jucat printre alţii Mel Gibson şi Tina Turner.

Contracandidaţii tânărului om de afaceri Edler Andras în colegiul uninominal Sfântu Gheorghe pentru Camera Deputaţilor sunt preşedintele organizaţiei de tineret a PD-L Covasna Dan Suciu, directorul adjunct al Spitalului de Cardiologie din Covasna Cristian Cimpoi susţinut de PNL, directoarea adjunctă a Colegiului Naţional ‘Mihai Viteazul’ prof. Radiţa Palela Albu din partea Alianţei PSD+PC, ofiţerul (r) Victor Raica (PNG) şi inginerul Dragomir Adrian (PRM).

Rompres

px
px

Etichete: , , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Salariile bugetarilor ar putea fi majorate diferenţiat de la 1 noiembrie
Stirea urmatoare: Angajaţii din Căile Ferate intră în grevă »
px

Stiri Asemanatoare

» Plângerea UDMR împotriva Primăriei Târgu Mureş, respinsă
» Mesajele UDMR în campanie: modernizare şi autonomie
» Cluj: UDMR îi va duce pe studenţi cu autobuzul la vot
» Suceava:Candidatul UDMR vrea amendarea legii privind statutul minorităţilor
» Satu Mare: UDMR propune ca tinerii să poată vota la 16 ani
» Sălaj: UDMR “exportă” candidaţi în alte judeţe
» Prahova: Preşedinţi de secţii, acuzaţi de abuz în funcţie
» Alba: SMS-uri electorale
» Începe votul în SUA şi Canada
» Braşov: Corlăţean a votat pentru un guvern puternic şi competent


O opinie pentru "Edler Andras (UDMR) : Nu vreau să trăim ca în “Mad Mex”"

  1. Dan Irimie Dan Irimie November 15th, 2008 at 7:48 pm

    Cetateanul Andronic Dorin, etnic roman si cetatean roman, candideaza anul acesta pentru UDMR, desi in 1996 candidase independent pentru Presedintie, apoi pentru deputatie din partea PD (in cardasie cu care a savarsit mai multe fapte penale), apoi pentru senatori pe listele Partidului lui Nicolae Cerveni.
    Traseist convins, Andronic Dorin este un cetatean care a incalcat legea. Prin 1995-1996 a fost arestat o luna pentru savarsirea infractiunii de inselaciune cu consecinte deosebit de grave (la vremea aceea, ca simplu jurist, se dadea drept avocat si insela oamenii asumandu-si o profesie banoasa pentru care nu avea calificare, iar pe de alta parte a lasat cativa oameni fara case, bunuri si fara importante sume de bani pe care infractorul ii imprumuta cu garantii false, cu fals in acte publice si private. In cauza a fost judecat si condamnat abia dupa 12 ani de procese si tergiversari interminabile, iar acum un an dosarul a fost restituit Parchetului de pe langa Tribunalul Suceava de catre Inalta Curte de Casatie si Justitie. Acest dosar se gaseste la Parchetul de pe langa Tribunalul Suceava, cu nr. Dos.283 P din 2007). Alte dosare ale cetateanului Andronic sunt in curs de instrumentare, fiind vorba de recidive…
    Actualmente Andronic Dorin a devenit avocat, este judecat in stare de libertate de ani de zile.
    O verificare la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Suceava va va aduce si alte numere de dosare penale pentru savarsiri de fapte de fals, inselaciune si escrocherie, care sunt specialitatea dumisale.
    Acest ins doreste sa faca parte din Parlamentul Romaniei!
    Va rog sa verificati si sa publicati datele despre acest personaj. Locul lui nu este in Parlamentul tarii, iar oamenii trebuie sa stie cui ofera votul.

    Cu consideratie,
    Dan Iordache


Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox