Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Geoană: Stolojan, un om al trecutului
Stire din Alegeri 2008 publicata in 22 Nov 2008.

Democrat-liberalul Theodor Stolojan este un om al trecutului, iar românii ar trebui să voteze pentru viitor, a declarat sâmbătă, într-o conferinţă de presă, preşedintele social-democraţilor, Mircea Geoană.

El a reafirmat că Theodor Stolojan nu este candidatul real al PD-L pentru funcţia de premier, argumentând că preşedintele Traian Băsescu a afirmat, în urmă cu o săptămână, la o televiziune, că de gândeşte la alternative în acest sens.

Comentând o serie de declaraţii făcute la adresa sa de Stolojan, Geoană l-a calificat pe acesta ca fiind ‘un candidat rătăcitor, fără colegiu, care a fugit de electorat şi a preferat să fie listat în Parlamentul European’.

‘Acest candidat rătăcitor se plimbă acum prin colegiul meu (n.r. Dăbuleni) şi dă declaraţii ‘fulminante’. Vreau să le spun lui Theodor Stolojan, lui Traian Băsescu, lui Emil Boc, că propunerea cu Stolojan nu este serioasă şi sinceră, nu el este candidatul adevărat al PD-L, ci al lui Flutur şi Pinalti – al acelei falange corupte a PD-L din Moldova. În mod cert, el nu va fi prim-ministru. El este un iepure lansat în campanie, ca şi în 2004, şi probabil că Traian Băsescu va vărsa din nou o lacrimă gingaşă atunci când va propune pe altcineva’, a afirmat liderul PSD.

Geoană a mai susţinut că ‘Stolojan a nenorocit economia României, pe cea a Republicii Moldova – cât a lucrat la Banca Mondială, distrugând totodată Grupul Tofan, cu ai căror angajaţi de la Floreşti are în prezent 780 procese’.

El a menţionat că, în ciuda banilor ‘aruncaţi’ de PD-L în campania electorală, ‘ar urma doar să ciugulească ceva, dar votul va fi masiv în favoarea PSD’.

Prim-vicepreşedintele PD-L, Theodor Stolojan, a declarat sâmbătă, în comuna doljeană Celaru, localitate aflată în colegiul uninominal Dăbuleni-Segarcea, în care candidează Mircea Geoană pentru un nou mandat de senator, că liderul PSD nu merită nici să fie prim-ministru şi nici să intre în Parlament.

AgerPres

px
px

Etichete: , , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Boc: Prima zăpadă, norocoasă pentru PD-L
Stirea urmatoare: Geoană vrea îngheţarea salariilor parlamentarilor »
px

Stiri Asemanatoare

» Geoană: A fost o campanie mai complicată ca oricând
» Geoană: Angajamentele luate faţă de pensionari nu sunt tranzacţionabile
» Buzău: Geoană – Politica externă trebuie să-şi schimbe priorităţile
» Stolojan: Criza nu va fi mai grea decât cea din anii ‘90
» Boc: Mircea Geoană nu poate fi luat în serios
» Geoană vrea îngheţarea salariilor parlamentarilor
» Stolojan: Introducerea pensiei sociale a fost discutată cu preşedintele Băsescu
» Stolojan: Mircea Geoană nu merită să fie în Parlament
» Călăraşi: Stolojan a susţinut candidaţii PD-L la un miting în Olteniţa
» Theodor Stolojan: ‘Geoană lansează tiribombe’

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox