Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Harghita: Început timid de campanie electorală
Stire din Alegeri 2008 publicata in 04 Nov 2008.

Miercurea Ciuc. Candidaţii harghiteni la alegerile parlamentare au avut un început timid de campanie electorală, unii dintre ei mizând pe convingerea electoratului în ultimele două săptămâni dinaintea alegerilor.

În Miercurea Ciuc nu a fost afişat, în primele cinci zile de campanie, niciun poster cu candidaţii din colegiul de deputaţi şi cei din colegiul de senator, în care este inclus municipiul reşedinţă de judeţ. Surse din cadrul staff-urilor de campanie ale candidaţilor spun că fie afişele nu sunt gata, fie că lansarea campaniei se va face în această săptămână, fie că accentul se va pune pe ultimele 15 zile dinaintea alegerilor.

Candidaţii UDMR au început campania în zona rurală şi mizează pe discuţii personale cu oamenii şi nu pe întâlniri electorale de amploare. De altfel, acest gen de campanie a fost preferat de candidaţii Uniunii şi la alegerile locale. Reprezentanţii celorlalte partide nu dau semne, deocamdată, de efervescenţă electorală.

Singurul colegiu în care candidaţii au ieşit la rampa încă din prima zi de campanie electorală este cel din nordul judeţului, unde românii sunt majoritari. Cei doi candidaţi care şi-au început campania în forţă sunt actualul deputat Mircea Duşa, reprezentantul PSD şi liberala Ana Tamara Proca.

Mircea Duşa a afirmat că a avut deja întâlniri cu electoratul în comuna Bilbor şi mizează tot pe campania din uşă în uşă. ‘Le-am transmis oamenilor mesajul să iasă la vot şi să voteze o singură persoană, dacă vor să aibă un reprezentant în Parlamentul României’, a spus candidatul social democrat.

Şi candidatul PNL pentru Colegiul de deputaţi din nordul judeţului Harghita, Ana Tamara Proca, şi-a început campania electorală la sfârşitul săptămânii, orientându-se tot către discuţii personale cu alegătorii.

Ana Tamara Proca a mers în cartierul Călimănel din municipiul Topliţa şi a stat de vorbă cu oamenii, chiar la ei acasă. Ea a spus că nu e suficient ca alegătorii să o ştie dintr-o poză, trebuie să o cunoască şi personal, iar ea trebuie să afle de la cetăţeni care le sunt aşteptările. Candidatul PNL a precizat că oamenii sunt chiar surprinşi că cineva merge la ei acasă şi îi abordează în mod direct şi a ţinut să sublinieze că nu a simţit nici un fel de reticenţă din partea alegătorilor, doar pentru că este femeie.

Rompres

Judeţul Harghita va fi reprezentat în Parlamentul României de cinci deputaţi şi de doi senatori.

px
px

Etichete: , , , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Medici în campania electorală
Stirea urmatoare: Monica Iacob-Ridzi, pregătită pentru o funcţie în Executiv »
px

Stiri Asemanatoare

» Harghita: Tineri care împlinesc 18 ani în ziua alegerilor
» Harghita: Întâlnire cu un alegător de 100 de ani
» Iaşi: PSD acuză PNL de campanie electorală neloială
» Dolj:PD-L obligat de BEJ să înlăture un mash
» Sibiu: Liderul PNL face campanie anti-manele
» Antena 1 şi 3 şi Realitatea TV somate de CNA pentru nerespectarea pluralismului
» Tulcea: Început de campanie electorală fără prea mult zgomot
» Monica Iacob-Ridzi, pregătită pentru o funcţie în Executiv
» Medici în campania electorală
» Prahova: Preşedinţi de secţii, acuzaţi de abuz în funcţie

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox