Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Harghita: Întâlnire cu un alegător de 100 de ani
Stire din Alegeri 2008 publicata in 16 Nov 2008.

Candidatul mai multor partide româneşti din Harghita la colegiul de deputaţi 5, Tamara Ana Proca a avut, duminică, o întâlnire cu cel mai în vârstă reprezentant al comunităţii româneşti din nordul judeţului, Mihai Rugină, care a împlinit recent 100 de ani.

Tamara Ana Proca, de la PNL, a mers în comuna Tulgheş pentru a vorbi cu harghiteanul care şi-a serbat centenarul în urmă cu câteva luni.

Bătrânul a spus că este bucuros că mai multe partide româneşti au reuşit să se înţeleagă ca să susţină un singur candidat. Mihai Rugină a povestit cum a reuşit să supravieţuiască celor două războaie mondiale şi a subliniat că ‘deşi are doar două clase are şcoala vieţii’. Harghiteanul de 100 de ani a promis că va merge la vot, pentru că ‘este important să facă acest lucru’.

Tamara Ana Proca candidează în colegiul de deputaţi din nordul judeţului Harghita, singurul în care românii sunt majoritari şi au şanse să trimită un reprezentant în Parlament. Ea reprezintă PNL, dar este susţinută şi de PD-L, PRM şi Partidul Naţional Democrat Creştin.

Candidatul liberal este inspector responsabil cu programe comunitare şi de integrare europeană în Inspectoratul Şcolar Harghita, este expert independent de proiecte la Comisia Europeană şi expert în educaţie pentru învăţământul rural, ea fiind, în urmă cu mai mulţi ani, şi bursier Fulbright în SUA.

Contracandidaţii săi sunt consilierul judeţean UDMR, Bende Sandor, actualul deputat PSD, Mircea Duşa, economistul Adrian Ciobanu, de la PD-L şi electricianul Petru Morar, reprezentând PNG-CD.

Agerpres

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Gorj: Prima tranşă de buletine tipărite, sub pază
Stirea urmatoare: Constanţa: Mopedist accidentat de caravana electorală a PD-L »
px

Stiri Asemanatoare

» Harghita: Tineri care împlinesc 18 ani în ziua alegerilor
» Harghita: Început timid de campanie electorală
» Prahova: Preşedinţi de secţii, acuzaţi de abuz în funcţie
» Alba: SMS-uri electorale
» Începe votul în SUA şi Canada
» Braşov: Corlăţean a votat pentru un guvern puternic şi competent
» Galaţi: Ambulanţa a intervenit la două secţii de votare
» Gorj: Centenarii gorjeni şi-au exercitat dreptul la vot
» Vrancea: Modele de buletine de vot, găsite într-o maşină
» CV Tudor: Parlamentul n-o să reziste până la Paşte

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox