Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Vanghelie: PD-L a înscris reprezentanţi la secţii de votare pe numele PVE şi PNG-CD
Stire din Alegeri 2008 publicata in 22 Nov 2008.

Preşedintele organizaţiei Partidului Social Democrat (PSD) Bucureşti, Marian Vanghelie, a declarat, sâmbătă, că va sesiza Biroul Electoral Central în legătură cu presupuse nereguli făcute de Partidul Democrat-Liberal (PD-L), Alianţa Partidul Verde Ecologist (PVE) şi Partidul Noua Generaţie Creştin-Democrat (PNG-CD) privind desemnarea reprezentanţilor la secţiile de votare.

Vanghelie a acuzat, astfel, PD-L că şi-a înregistrat, din partea PVE şi PNG-CD, reprezentaţi la secţiile de votare din Bucureşti, pentru a frauda alegerile.

Liderul social-democrat a arătat că, potrivit unor documente despre care spune că le-a obţinut de la BEC, în 17 secţii de votare din sectorul 5 reprezentanţii PD-L coincid cu cei ai PVE, cele două partide făcând, astfel, o eroare care i-ar susţine afirmaţiile lui Vanghelie.

‘Au bătut palma cu Gigi Becali şi cu aşa-zisul Partid al Verzilor (sic!) ca PD-L să pună reprezentanţi în secţiile de votare pe numele acestor partide. PD-L, împreună cu Partidul Verzilor (…) şi cu PNG, vrea să încerce să fraudeze alegerile. Am toate documentele cu reprezentanţii în secţiile de votare din sectorul 5. Am 17 secţii de votare, este evident că toate sunt aşa, dar aici i-am prins. Vom găsi formula juridică şi, mâine dimineaţă (duminică – n.r.), vom face reclamaţie, şi la Biroul Electoral Sector 5, la BEM şi la BEC împotriva acestui partid de infractori, care se numeşte Partidul Verzilor, folosit de PD-L şi PNG’, a declarat Vanghelie, într-o conferinţă de presă.

El a exemplificat prezentând Procesul-verbal pentru învestirea Biroului electoral al secţiei 925, din Oficiul Electoral Sector 5, în care numele reprezentantului PD-L, Dinu Georgiana Alice, din Vlădeni, Dâmboviţa, figurează şi în dreptul PVE.

‘De aici deduc că reprezentanţii PD-L şi ai ‘verzilor’ sunt oameni aduşi, pe bani, în Bucureşti. Din cei 17 despre care v-am spus, 16 nu sunt din Bucureşti. Aceste partide n-au oameni în Bucureşti şi trebuie să aducă de la Târgovişte şi de la Buzău?! Mai mult, şi în cele 198 de secţii din Capitală sunt oameni din provincie’, a spus Vanghelie.

El a precizat, însă, că nu a găsit şi reprezentanţi ai PNG-CD care să figureze şi în dreptul PD-L sau al altor partide.

px
px

Etichete: , , , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Boc: Mircea Geoană nu poate fi luat în serios
Stirea urmatoare: Iarna şi-a intrat în drepturi »
px

Stiri Asemanatoare

» Prahova: Preşedinţi de secţii, acuzaţi de abuz în funcţie
» Vadim: PSD Titel Petrescu îndeamnă la vot pro-PRM
» Oprişan:Facem 10.000 de apartamente, dacă PSD ajunge la guvernare
» Stolojan: PSD s-a inspirat cu pasiune din Programul PD-L
» Ialomiţa:Panourile de afişaj electoral ale PSD, murdărite cu vopsea roşie
» Boc: PSD trebuie să plece după Iliescu, în istorie
» BEC: Materialele electorale ale PSD+PC cu candidaţii PD-L nu sunt interzise
» Iaşi: Plângerea unui candidat PSD, în atenţia Parchetului
» Olt: Banner PD-L smuls de simpatizanţii PSD
» Buzău: Un candidat PSD promite dublarea spaţiului verde

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox