Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Încasări de peste 90.000 de lei, în primul weekend, la “Supravieţuitorul”
Stire din Cultura si Media publicata in 15 Apr 2008.

Cel mai recent film regizat de Sergiu Nicolaescu, “Supravieţuitorul”, a avut în primul weekend încasări de 90.011 lei şi 6.524 de spectatori, potrivit datelor postate pe site-ul www.videofil.ro.
Astfel, pelicula s-a clasat pe locul doi în box office-ul românesc, cu încasări de 90.011 lei în sălile din Bucureşti, Cluj şi Timişoara şi 6.524 de spectatori, după filmul “Aurul nebunilor” (”Fool’s Gold”), care a avut încasări de 144.254 de lei şi 9.146 spectatori.
Pe locul trei în topul filmelor care au rulat în acest weekend s-a clasat filmul “Horton şi omuleţii” (”Horton Hears a Who”), cu încasări de 79.673 de lei şi 4.998 de spectatori.
Premiera celui mai recent film regizat de Sergiu Nicolaescu, “Supravieţuitorul”, care a avut loc vineri seara, la CinemaPro, a adunat personalităţi din lumea cinematografiei şi din cea a politicului, precum Nae Caranfil, Laurenţiu Damian, Ioan Cărmăzan, Ion Iliescu, Maria Băsescu şi mulţi alţii.
“Supravieţuitorul” poate fi vizionat în mai multe cinematografe, precum CinemaPRO, Hollywood Multiplex, Movieplex, Studio, Cinema City din Timişoara şi Arta din Cluj.
Lansarea peliculei a fost amânată pe 1 februarie, din cauza bolii regizorului Sergiu Nicolaescu, care a fost supus unor intervenţii chirurgicale.
Filmările la “Supravieţuitorul” au avut loc în vara anului 2007, la Praga, la Palatul Snagov, Teatrul Odeon, Casa Oamenilor de Ştiinţă şi în studiourile de la Buftea şi au durat 41 de zile.
În limbaj tehnic, această producţie înseamnă 31.000 de metri de peliculă, o distribuţie formată din 45 de actori şi o echipă de 84 de persoane, după cum anunţa, la finalul filmărilor, producătorul, MediaPro Pictures.
Pelicula a fost realizată cu sprijinul Centrului Naţional al Cinematografiei, fiind cel de-al şaselea lungmetraj care îl are în prim-plan pe comisarul Moldovan, după filmele “Cu mâinile curate”, “Ultimul cartuş”, “Un comisar acuză”, “Revanşa” şi “Duelul”, ultimul fiind realizat cu 26 de ani în urmă.

Sursa:ROMPRES

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Modelul britanic de luptă împotriva schimbărilor climatice, prezentat în Parlament
Stirea urmatoare: Blogul – un aliat important pentru orice campanie de comunicare »
px

Stiri Asemanatoare

» Festivalul Filmului European a ajuns la final
» Marian Crişan se aştepta să câştige Palme d’Or
» Filmul lui Marian Crişan premiat la Cannes, prezentat la TIFF
» Trei filme lansate de Transilvania Film pe marile ecrane
» Tragedia navei “Independenţa”, într-o ecranizare de Sergiu Nicolaescu
» Festivalul Filmului European, la ediţia a XII-a
» Primul festival de film documentar la Bucureşti
» Festivalul Internaţional de Film B-EST debutează la Cinematograful Scala
» Filmul “The Summer in Winter”, o lecţie de viaţă
» “Supravieţuitorul” regizat de Sergiu Nicolaescu va avea premiera vineri

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox