Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Mamaia Copiilor, în direct la TVR
Stire din Cultura si Media publicata in 03 Jul 2008.

Festivalul Naţional de Creaţie şi Interpretare “Mamaia Copiilor”, care se va desfăşura între 3 şi 6 iulie, va fi transmis în direct de TVR 1 şi TVR Internaţional, informează un comunicat al postului public de televiziune.
Alina Sorescu şi amicii săi Alexandra Ruge şi Andi Jugănaru le dau întâlnire telespectatorilor seara, de la 20 h15, când îi vor putea admira pe concurenţii din cele patru secţiuni ale competiţiei: Interpretare, Creaţie, Coruri şi, în premieră, Trupe.
Copii între 6 şi 18 ani se vor “duela” în cadrul fiecărei categorii de vârstă. Seara Galei, cea de duminică, va fi una cu totul specială, copiii din grupul Bim-Bam delectând publicul cu un moment de step.
“Prezint festivalul ‘Mamaia Copiilor’ pentru a treia oară şi este al doilea an consecutiv când fac echipă cu Andi şi Alexandra. Sunt convinsă că va fi un spectacol extraordinar, datorită celor mici, care dau de multe ori lecţii unor artişti cu pretenţii şi cu experienţă. De altfel, pe mulţi dintre ei i-am întâlnit deja la emisiunea Tonomatul de vacanţă de pe TVR 2″, a declarat Alina Sorescu, care şi-a exprimat, totodată, părerea de rău că, în copilărie, nu a avut şansa să concureze şi ea la acest festival.
“Mamaia Copiilor” este un eveniment muzical a cărui popularitate a crescut tot mai mult. De altfel, 2008 este anul celei de-a opta ediţii a concursului, care, de data aceasta, se desfăşoară pe parcursul a patru seri consecutive.”

Sursa: ROMPRES

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Julio Iglesias, aşteaptat de fani
Stirea urmatoare: Uniunea studenţilor solicită reintroducerea examenului de admitere în facultăţi »
px

Stiri Asemanatoare

» Bill Gates le interzice copiilor iPhone
» Festivalul filmului belgian francofon, la Bucureşti
» Festivalul cârnaţilor bănăţeni
» Cluj: Începe Festivalul Uniunii Teatrelor din Europa
» Festivalul Naţional de Teatru, a XVIII-a ediţie
» Al Pacino a deschis Festivalul internaţional de film de la Roma
» Festivalul de Film de la Roma
» Monica Columbeanu si Andreea Marin, platite din banii de bariera de la Mamaia
» Gorj: Visarta cere distrugerea copiilor operelor brâncuşiene de la Uricani

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox