Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

A vizitat-o doar de doua ori in doua luni!
Stire din Diverse publicata in 30 Apr 2009.

Blonda stabilita in Italia a lasat in urma viata de la Roma si s-a cantonat la Buftea pentru competitia “Dansez pentru tine”. Iubitul ei, James, a preferat, se pare, sa o sustina de la distanta, acesta multumindu-se cu numai doua drumuri in Romania, in ciuda faptului ca partenera lui se afla in tara inca de la inceputul lui martie.
Povestea de dragoste pe care Kitty Cepraga o traieste in Peninsula alaturi de James, un afacerist de 30 de ani, a luat o pauza. Timp de mai bine de doua luni, cei doi au stat despartiti – ea implicata in competitia “Dansez pentru tine” pe care a parasit-o vinerea trecuta, iar el cu afacerile sale la Roma. Singura posibilitate sa se intalneasca a ramas, in aceste conditii, venirea lui in Romania, blonda nepermitandu-si sa paraseasca mai mult de cateva ore sala de antrenament. Si, desi sederea actritei in tara s-a prelungit la peste doua luni, James nu a reusit sa ajunga la ea decat de doua ori in acest interval. Cristina Cepraga si James s-au cunoscut la putin timp dupa ce romanca s-a stabilit in Peninsula si, desi a fost ceruta de sotie in mai multe randuri, aceasta a refuzat in mod constant. Pesemne, pauza luata pe perioada show-ului de la Pro TV o va face sa se mai gandeasca la propunere.

Pe larg: Cancan

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Iri zapacit de sanii unei blonde
Stirea urmatoare: Mel si-a scos iubita in lume »
px

Stiri Asemanatoare

» “Sunt indispensabila doar in viata fiului meu!”
» A vizitat-o in apartamentul din Paris
» Naomi, amendat de doua ori intr-o zi de acelasi politist

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox