Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Aeroportul Băneasa a fost redeschis luni, după două săptămâni
Stire din Diverse publicata in 13 Oct 2008.

Zborurile de pe Aeroportul Internaţional Aurel Vlaicu din Băneasa au fost reluate luni, după două săptămâni în care activitatea a fost sistată pentru finalizarea reparaţiilor la pistă. Aeroportul a fost închis în perioada 29 septembrie – 12 octombrie pentru finalizarea reparaţiilor la calea de rulare şi la racordul acesteia cu terminalul. Conducerea Aeroportului a ales această perioad 9; deoarece este printre cele mai puţin aglomerate perioade din an, cu doar 20 – 25 de curse pe zi. Aeroportul Băneasa a fost închis timp de trei luni şi în vara anului trecut pentru reparaţia pistei, cu o lungime de 3.200 de metri, zborurile fiind şi atunci mutate pe Aeroportul Otopeni. Proiectul pentru reabilitarea pistei presupune o investiţie în valoare de peste 20 de milioane de euro şi este finanţat din credite comerciale.

Rompres

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Rachetă Soiuz lansată de pe c osmodromul din Baikonur cu turist american la bord
Stirea urmatoare: Un preot în vârstă de 85 de ani a fost ‘laicizat’ de papa Benedict al XVI-lea pentru abuzuri sexuale comise în anii 1970-1980 »
px

Stiri Asemanatoare

» Aeroportul Băneasa va fi închis noaptea, până pe 1 februarie
» Sens unic pe Aleea Someşul Rece din zona Băneasa
» Aeroportul Internaţional din Budapesta, blocat de o grevă
» O zonă verde din Băneasa ar putea dispărea
» Aeroportul Băneasa folosit exclusiv pentru Summit-ul NATO

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox