Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Cancan » Stirile Orei Trimite prin email Trimite prin YM inchide [x] Trimite acest articol prin email Numele tau Adresele de email ale prietenilor tai, separate prin virgula Mesajul Elan este un barbat atragator, dar mama n-ar fi fost de acord sa am o relatie cu el!
Stire din Diverse publicata in 26 May 2009.

Elena Hueanu, blonda despre care s-a scris ca ar fi avut o aventura cu Elan Schwartzenberg a acceptat sa povesteasca la Povestiri Adevarate despre speculatiile care au aparut pe seama ei. Aceasta a recunoscut ca a fost curtata de mai multi barbati celebri printre care si fostul iubit al Andreei Spatar, Boschet.
“Am avut altercatii cu Boschet ca el voia cu mine nu stiu ce, eu nu voiam, la mine e mai greu sa stea o noapte chiar si de vorba, d-apoi altceva. Cu Elan sunt prietena, ne-au prins paparazzi in masina si atata tot. Este un barbat atragator, dar mama n-ar fi de acord sa am o relatie cu Elan din cauza diferentei de varsta dintre noi” a declarat Elena Hueanu.

Pe larg: Cancan

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Si-a luat concediu de paternitate
Stirea urmatoare: Judecatorii i-au refuzat divortul de Mihaela »
px

Stiri Asemanatoare

» Elan, o înşeli deja pe Lesko?
» Elan, te înduri să dai 1.000 € pe tabloul cu Lesko?
» Anna şi Elan fac nuntă în două luni?
» Elan: “A fost doar un semnal de alarmă”
» “Elan m-a dat afara din locuinta intr-o criza alcoolica!”

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox