Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Dan Ilie Morega s-a prezentat la DNA
Stire din Justitie publicata in 31 Jan 2008.

Preşedintele Organizaţiei Partidului Naţional Liberal Gorj, Dan Ilie Morega, s-a prezentat miercuri la Direcţia Naţională Anticorupţie, însoţit de avocatul său, pentru a fi audiat în legătură cu dosarul privindu-l pe ministrul Muncii, Familiei şi Egalităţii de Şanse, Paul Păcuraru. Dan Ilie Morega a refuzat să facă declaraţii la intrarea în sediul DNA.

În luna septembrie a anului trecut, procurorul-şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Daniel Morar, l-a sesizat pe preşedintele Traian Băsescu pentru a cere începerea urmăririi penale faţă de ministrul Muncii, Paul Păcuraru, pentru săvârşirea infracţiunii de luare de mită, în cazul unei companii care activa în domeniul plasării forţei de muncă.

Păcuraru a afirmat că suspiciunile la adresa lui vin în urma unui telefon pe care preşedintele PNL Gorj, Dan Ilie Morega, i l-ar fi dat, prilej cu care i-ar fi cerut să desemneze la şefia Inspectoratului Teritorial de Muncă Gorj pe un “anumit domn Romanescu”. Ministrul Muncii susţine că el nu a luat nicio măsură în acest sens, drept dovadă fiind şi faptul că, de atunci, la Inspectoratul Teritorial de Muncă au fost organizate trei concursuri pentru ocuparea acestui post, nepromovate nici până în prezent.

La rândul său, Dan Ilie Morega a declarat că învinuirile aduse de DNA atât la adresa lui, cât şi a lui Paul Păcuraru, de dare sau luare de mită, dovedesc foarte clar că se doreşte dictatura unor indivizi, a unor grupuri de interese politice, folosindu-se în luptă instituţii ale statului care, în loc să fie lăsate să lucreze în mod independent, sunt puse să se ocupe de probleme create artificial şi ireale.

Sursa: ROMPRES

px
px

Etichete: ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Creşte numărul infecţiilor respiratorii acute
Stirea urmatoare: Număr mare de viroze in Dambovita »
px

Stiri Asemanatoare

» Opt persoane trimise în judecată de DNA pentru corupţie
» Director zonal al PETROM, trimis în judecată pentru mită
» Nicolae Badea, audiat la DNA în problema transferurilor de la Dinamo
» Dan Matei Agathon, audiat la DNA în dosarul transferurilor de fotbalişti
» George Becali, urmărit penal de DNA pentru dare de mită
» Alţi fotbalişti audiaţi de DNA în scandalul de la Cluj
» Preşedintele BNS, Dumitru Costin, audiat de procurorii DNA
» Becali, audiat aproape patru ore de procurorii DNA
» Decebal Traian Remeş din nou la DNA
» Documentaţia aferentă negocierilor cu Nokia, cerută de DNA

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2021 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox