Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Băsescu îi atacă pe contracandidaţii lui Blaga la Primăria Capitalei
Stire din Politica publicata in 12 May 2008.

Preşedintele Traian Băsescu i-a atac dur, pe unii dintre contracandidaţii lui Vasile Blaga la Primăria Capitalei, într-o declaraţie dată postului Realitatea TV, care l-a “surprins” duminică la ieşirea de la un restaurant, unde se întâlnise cu Vasile Blaga, Adriean Videanu şi Liviu Negoiţă.
“Este o zi de duminică, m-am întâlnit cu prieteni, cu oamenii care au fost în spatele meu când am câştigat de două ori Primăria Capitalei şi o dată preşedinţia României. Eu nu pot fi altceva decât prietenul lor indiferent ce funcţie am”, a spus pentru Realitatea TV şeful statului.
Întrebat dacă şi el este în spatele lui Vasile Blaga, pentru Primăria Capitalei, preşedintele Băsescu a confirmat: “Da, sunt, am fost întotdeauna”.
”Mi-aş dori ca Vasile Blaga să câştige Primăria Capitalei pentru a continua (…) ce am început în 2000 şi unde vom ajunge în 2012, când Blaga îşi va termina primul mandat”, a spus Băsescu.
În context, şeful statului a mărturisit că este optimist că Bucureştiul se schimbă şi ”numai cei care nu vor nu văd schimbările din 2000 până în prezent” petrecute în timpul mandatului său şi al lui Adriean Videanu.
Răspunzând unei întrebări a reporterului TV, Traian Băsescu a spus că a discutat cu cei trei şi despre “blaturile” din campania electorală, apreciind că ”cel mai odios blat este acela în care domnul Iliescu şi-a împins propriul candidat, iar Geoană şi-a împins propriul candidat alături de Vanghelie”.
Un alt “blat” identificat de Traian Băsescu este şi cel legat de o presupusă întâlnire ce ar fi avut loc între candidatul PIN la Primăria Capitalei, Cozmin Guşă, şi social-democratul Viorel Hrebenciuc.
”Blatul este şi în zona negocierilor pe care le poartă avocatul ăla mic, cu capul mare şi voce ridicată – Pavelescu îl cheamă, dacă nu mă înşel – care încearcă să-şi asigure un post în negocierile cu Diaconescu care nici măcar nu va intra în turul doi”, şi-a continuat atacul şeful statului.
În acelaşi timp, Traian Băsescu l-a criticat şi pe Sorin Oprescu, despre care a afirmat că, după ce a ajuns viceprimar, ”a fugit să se facă senator”.
”Acest Oprescu, de exemplu, mi-a fost viceprimar. Prin delegarea de competenţe, i-am dat în mână Bucureştiul şi, când a văzut că are în mână Bucureştiul, a fugit să se facă senator”, a spus Băsescu.
Concluzia preşedintelui Traian Băsescu a fost că ”viaţa e complicată, oamenii politici sunt slabi, nu au coloană vertebrală şi încearcă în spatele declaraţiilor publice să păcălească două milioane şi jumătate de bucureşteni”.

Sursa:ROMPRES

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Marş de protest împotriva distrugerii identităţii Capitalei
Stirea urmatoare: Bătaie cu bâte, săbii şi pistoale în campania electorală »
px

Stiri Asemanatoare

» Mitrea: Diaconescu va ajunge în turul doi cu Blaga sau Oprescu
» Băsescu: Moartea lui Colea Răutu – o mare pierdere pentru cultura română
» Sibiu: Johannis, acuzat de falsuri în afişele electorale
» Băsescu îi taie lui Orban drumul la primărie
» Adrian Năstase, pregătit să candideze la prezidenţiale împotriva lui Băsescu
» C.V.Tudor îi propune lui Sorin Oprescu să candideze pe listele PRM
» Conducerea PSD va alege luni între Vanghelie şi Oprescu
» Geoană: O candidatură a lui Oprescu riscă să canibalizeze votul
» Mihai Leu candidează pentru Primăria Hunedoara
» Sorin Oprescu ar putea candida la Primăria Capitalei ca independent

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox