Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Boc: N-am crezut niciodată că Tăriceanu va sta la masă cu Iliescu şi Năstase
Stire din Politica publicata in 16 Mar 2008.

Preşedintele PD-L, Emil Boc, şi-a manifestat, duminică, la Botoşani, dezamăgirea faţă de comportamentului politic al liderului PNL, Călin Popescu-Tăriceanu, care a acceptat o colaborare cu PSD, transmite corespondentul ROMPRES.
“N-am crezut niciodată că îl voi vedea pe Călin Popescu-Tăriceanu, cel pe care l-am susţinut în 2004 să ajungă prim-ministru, că azi va sta la masă cu Iliescu, cu Năstase şi vor pune la cale restauraţia în România”, a declarat Boc, care a participat la lansarea candidaţilor PD-L pentru funcţia de primar în Botoşani.
Boc afirmă că Tăriceanu şi liberalii “au vocaţia trădării”, motivând că “l-au trădat pe Traian Băsescu, care l-a dus de mână şi l-a făcut prim-ministru”, au trădat Partidul Democrat, “pe care l-a dat afară de la guvernare”, dar şi electoratul Alianţei Dreptate şi Adevăr.
Liderul PD-L susţine că experienţa politică din ultimii ani îi determină pe democrat- liberali să nu mai aibă încredere în niciun aliat, astfel încât “PD-L este nevoit să lupte singur pentru a obţine guvernarea”.
Emil Boc afirmă, de asemenea, că declaraţiile potrivit cărora PNL ar urma să facă alianţe cu PNŢCD sau Alianţa Populară “nu sunt decât simple fumigene pentru a masca dependenţa politică a lui Călin Popescu-Tăriceanu şi a PNL de PSD”.
“Electoratul trebuie să ştie, o dată pentru totdeauna că aceştia nu sunt animaţi de interesul public, ci sunt animaţi de interese private şi de grup, de a readuce România în topul celor mai corupte ţări din lume, de a promova baroniada şi pixul lui Mischie în detrimentul oamenilor”, a subliniat preşedintele PD-L.

Sursa:ROMPRES

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Marinescu vrea să-l exproprieze pe Constanda şi de Satul Francez
Stirea urmatoare: În Capitală, praful a ajuns la 400 t/kmp, avertizează ecologiştii »
px

Stiri Asemanatoare

» În România nu există tradiţie democratică
» Criză politică în Kuweit
» Nouă grupare politică anti-UE în Cehia
» Tăriceanu cere diplomaţilor să promoveze interesele economice ale României
» Radovan Karadzici a fost arestat
» Elena Băsescu nu mai candidează
» ALEGERI FĂRĂ ION ILIESCU
» Ministerul Transporturilor a solicitat 600 milioane de euro la rectificarea bugetară
» Năstase: Grupul de la Cluj nu a făcut bine că a demisionat
» Dâncu, Rus şi Puşcaş au demisionat din funcţiile deţinute în PSD

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox