Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Irina Schrotter susţine că este sabotată de PSD
Stire din Politica publicata in 25 Feb 2008.

Creatoarea de modă Irina Schrotter, candidat independent la funcţia de primar al municipiului reşedinţă, afirmă că duminică a fost sabotată de apropiaţii actualului primar, social-democratul Gheorghe Nichita, transmite corespondentul ROMPRES.
Irina Schrotter susţine că întâlnirea cu reprezentanţii asociaţiilor de locatari din cartierul Podu Roş trebuia să fie organizată, duminică, în una din sălile de clasă închiriate în urmă cu o săptămână de la conducerea Liceului “Emil Racoviţă”. Numai că duminică, susţine creatoarea de modă, accesul nu i-a fost permis în unitatea şcolară. În schimb, i s-a lăsat un mesaj prin care era anunţată să vină luni să-şi i-a înapoi banii înaintaţi pentru închirierea sălii.
În opinia Irinei Schrotter, întâmplarea a fost foarte neplăcută pentru cetăţenii veniţi să discute cu ea o parte din problemele pe care nu au reuşit să le comunice celor din administraţia locală.
“Este un incident care nu arată nimic altceva decât indiferenţa celor care conduc destinul acestui oraş. Este regretabil că interesele de partid şi ale unui politician pot fi puse înaintea interesului cetăţeanului” – a declarat Schrotter.
Ea consideră că decizia directorului Liceului “Emil Racoviţă”, Seryl Talpalaru, care este şi consilier PSD, a fost puternic influenţată de primarul Gheorghe Nichita, preşedinte al Organizaţiei Judeţene a PSD.
“Directorul Liceului Racoviţă este atât consilier municipal din partea social-democraţilor, cât şi mâna dreaptă a domnului Nichita. Astfel, este evidentă influenţa politică pe care o au social-democraţii asupra unor directori de instituţii deconcentrate” – a spus Irina Schrotter.
De cealaltă parte, Seryl Talpalaru susţine că Irina Schrotter nu face nimic altceva decât să denatureze realitatea, întrucât în cursul săptămânii trecute a fost încheiat un contract pe numele unei persoane fizice care solicita închirierea unei săli de clasă pentru o dezbatere cu preşedinţii şi reprezentanţii asociaţiilor de locatari din zona aferentă liceului, nicidecum pentru o dezbatere politică.
“Şcoala nu poate fi implicată într-o campanie electorală, indiferent de partidul care solicită acest lucru. Contractul este mincinos, a fost stabilit pentru data de sâmbătă, 23 februarie, de la ora 11,00. Abia astăzi am aflat că în realitate era vorba de Irina Schrotter, care şi-a declarat intenţia de a candida la fotoliul de primar” – a susţinut Seryl Talpalaru.

Sursa:ROMPRES

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Curse ilegale de maşini pe pista aviatică din Craiova
Stirea urmatoare: Băsescu: România este o ţară europeană şi a îndeplinit toate standardele cerute »
px

Stiri Asemanatoare

» Mitrea: Diaconescu va ajunge în turul doi cu Blaga sau Oprescu
» Băsescu îi atacă pe contracandidaţii lui Blaga la Primăria Capitalei
» Sibiu: Johannis, acuzat de falsuri în afişele electorale
» C.V.Tudor îi propune lui Sorin Oprescu să candideze pe listele PRM
» Conducerea PSD va alege luni între Vanghelie şi Oprescu
» Geoană: O candidatură a lui Oprescu riscă să canibalizeze votul
» Mihai Leu candidează pentru Primăria Hunedoara
» Sorin Oprescu ar putea candida la Primăria Capitalei ca independent
» Candidaţii pentru primăriile municipiilor, doar cu facultate
» Ladislau Boloni, candidatul PCM la Primăria Târgu Mureş

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox