Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Olt: Mircea Geoană a obţinut peste 45 la sută din voturi în judeţ
Stire din Politica publicata in 24 Nov 2009.

Candidatul PSD la alegerile prezidenţiale, Mircea Geoană, a obţinut în judeţul Olt, peste 45 la sută din voturile valabil exprimate, după cum arată rezultatele oficiale ale alegerilor, comunicate de Biroul Electoral Judeţean Olt.

Conform rezultatele finale, Mircea Geoană a obţinut 45,81% din voturi (105.799 de voturi), pe locul al doilea, la diferenţă de peste 40.000 de voturi, fiind actualul preşedinte Traian Băsescu, cu 27, 23 la sută din voturi, urmat de candidatul liberal, Crin Antonescu – 16,98 % din sufragii.

Pe locul patru în preferinţele electoratului din judeţul Olt a fost Corneliu Vadim Tudor, cu 5,88% din voturi, în timp ce candidatul independent Sorin Oprescu a fost votat numai de 3.331 de persoane, însemnând 1,44% din voturile valabil exprimate.

Cele mai puţine voturi în judeţul Olt le-a obţinut candidatul UDMR, Kelemen Hunor, care a fost votat de numai 175 de persoane.

La Slatina, oraş în care candidaţii PD-L au obţinut în ultimii ani cele mai multe voturi, Mircea Geoană s-a plasat, de această dată, pe primul loc cu 35% dintre voturile valabil exprimate, cu 1,5 procente mai mult decât candidatul susţinut de PD-L, Traian Băsescu.

În Slatina, surprinzător a fost votul pentru candidatul PNL, Crin Antonescu, care a obţinut aproape 19 la sută din voturi, în condiţiile în care în Slatina niciodată un candidat PNL la orice tip de alegeri nu a atins nici 10 procente din voturi.

Preşedintele PNL Olt, Ioan Ciugulea, a menţionat că pentru liberali, rezultatele din judeţul Olt şi îndeosebi cele din Slatina sunt bune şi ar fi putut fi şi mai bune, dacă organizaţiile locale de partid ar fi fost mai active.

Sursa: Agerpres

px
px

Etichete: ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Daniel Buda (PD-L): Sprijinirea lui Geoană îl va costa pe Antonescu
Stirea urmatoare: Băsescu: Ar trebui organizate cel puţin trei dezbateri »
px

Stiri Asemanatoare

» Mircea Cosma (PSD Prahova): Rezultatul final pe care îl va obţine Mircea Geoană va fi mai bun
» Estimări exit-poll la ora 21.00
» Mircea Geoană, la sediul PNL
» Geoană le-a solicitat sprijinul sindicaliştilor pentru turul II al prezidenţialelor
» Gorj: Mircea Geoană a obţinut 37,2% în judeţ
» Mehedinţi: Rezultatele definitive privind alegerea preşedintelui
» Dolj: Mircea Geoană, pe primul loc cu 44,34%
» Vrancea: Mircea Geoană a obţinut 42,65%, conform numărătorii paralele a PSD
» Bistriţa-Năsăud: În municipiu, Geoană şi Antonescu despărţiţi doar de un procent
» Geoană primul loc în judeţul Vâlcea, Traian Băsescu, primul în Râmnicu Vâlcea (rezultate parţiale)


O opinie pentru "Olt: Mircea Geoană a obţinut peste 45 la sută din voturi în judeţ"

  1. magda magda December 3rd, 2009 at 8:41 pm

    N-am sa-l votez pe geoana pt ca nu am incredere in comunisti.Il tot intreaba pe Traian Basescu ce a facut in cei 5 ani de mandat.Dar ei ce au facut in 15 ani de mandat?Asta este intrebarea cea mai arzatoare.Au vandut tot ce se putea vinde in tara asta.Mai aveau sa ne vanda pe noi,ca in rest………Nu am cuvinte.Jos psd!!!!!Jos geoana!!!!!!Jos comunistii!!!!!!Nu mai vrem!!!!!!!!!!!!!!!!11Ne-am saturat!!!!!!!!!!!!!!!!


Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox