Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Daniel Buda (PD-L): Sprijinirea lui Geoană îl va costa pe Antonescu
Stire din Politica publicata in 24 Nov 2009.

Preşedintele PD-L Cluj, deputatul Daniel Buda, a declarat, luni, că Partidul Naţional Liberal are nostalgia colaborării de odinioară cu Partidul Social Democrat, iar sprijinul acordat lui Mircea Geoană îl va costa pe liderul liberalilor Crin Antonescu.

‘Gestul dlui Crin Antonescu este unul care, cu siguranţă, îl va face pe Brătianu să se întoarcă în mormânt, având în vedere grupurile de interese la care se întoarce dl Crin Antonescu. Sunt absolut convins că cei care l-au votat pe Crin Antonescu n-au înţeles că-i votează, în acelaşi timp, şi pe Ion Iliescu, Adrian Năstase, Marian Vanghelie, Viorel Hrebenciuc şi cred că un asemenea gest al lui Crin Antonescu este un gest care îl va costa în timp foarte scump’, a declarat, pentru AGERPRES, Daniel Buda.

Liderul democrat-liberal consideră că cei care l-au votat pe Crin Antonescu nu-şi vor dat votul lui Mircea Geoană, afirmând că deşi Antonescu ’se consideră a fi depozitarul voturilor celor care i-au dat votul duminică’, ‘nimeni nu este decât depozitarul propriului vot’.

Daniel Buda consideră, de asemenea, că declararea susţinerii PNL Cluj pentru Mircea Geoană în turul doi al alegerilor prezidenţiale ar avea o explicaţie în colaborarea dintre liberali şi social-democraţi în vremea când preşedintele PNL Cluj, Marius Nicoară, era preşedintele Consiliului Judeţean Cluj.

‘La nivelul Consiliului Judeţean, dl Marius Nicoară a lucrat foarte bine cu colegii săi de la PSD în timpul mandatului dlui Nicoară şi, probabil, că au nostalgia vremurilor în care domniile lor colaborau’, a spus Daniel Buda. El a adăugat că Traian Băsescu a ieşit pe primul loc în 21 dintre cele 25 de comune clujene cu primari liberali, ceea ce înseamnă că oamenii sunt mulţumiţi de actuala conducere PD-L a CJ Cluj şi de modul cum aceasta împarte fondurile către comune.

‘Dl Alin Tişe (preşedintele democrat-liberal al CJ Cluj -n.r) a făcut o împărţire a banilor în funcţie de nevoile fiecărei comunităţi şi nu împărţire după bunul său plac. Iar votul dat lui Traian Băsescu în comunele cu primari PNL ar trebui să-l facă să-şi pună semne de întrebare -pentru că în 25 de primării de la liberali am câştigat în 21- şi vine să-l contrazică pe dl Marius Nicoară, ceea ce demonstrează că oamenii sunt mulţumiţi de Alin Tişe’, a argumentat preşedintele PD-L Cluj.

Preşedintele PNL Cluj, senatorul Marius Nicoară, a declarat, marţi, pentru AGERPRES, că filiala pe care o conduce este pentru sprijinirea lui Mircea Geoană şi pentru colaborarea cu PSD pe ‘proiectul Iohannis’.

El a mai spus că o asemenea colaborare ar fi benefică inclusiv pe plan local, unde liberalii şi social-democraţii au colaborat în mai multe rânduri, mai ales în CJ.

La alegerile de duminică, Traian Băsescu a obţinut 41,25 % dintre voturile exprimate de clujeni, în timp ce liderii liberal Crin Antonescu şi social-democrat, Mircea Geoană, au obţinut 20,20% şi, respectiv, 19,40% din voturile exprimate în judeţ.

Sursa: Agerpres

px
px

Etichete: , , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Buzău: Primarii liberali vor susţinerea condiţionată a candidatului PSD
Stirea urmatoare: Olt: Mircea Geoană a obţinut peste 45 la sută din voturi în judeţ »
px

Stiri Asemanatoare

» Theodor Stolojan: ‘Geoană lansează tiribombe’
» Antonescu: Liberalii şi social-democraţii au reuşit să dea un nou preşedinte al României
» Geoană: Prezenţa mea la sediul PNL, un gest de istorie
» BEC – rezultate finale: Băsescu – 32,44%, Geoană – 31,15%
» Geoană către Băsescu: Care guvern Negoiţă?
» Antonescu îl acuză pe Băsescu că îl ‘linguşeşte’ pe Klaus Iohannis
» Gutău (PD-L): Este posibil să avem alegeri parlamentare anticipate
» Geoană: Strugurii sunt acum acri pentru Băsescu, a uitat când s-a aliat cu noi!
» Antonescu:Acordul cu PSD este benefic pentru România
» Geoană: Acordul PSD+PC cu PNL va depăşi cadrul unei înţelegeri politice

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox