Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Traian Băsescu acceptă dezbateri electorale la TVR, Antena 3 şi Realitatea TV
Stire din Politica publicata in 26 Nov 2009.

Traian Băsescu a acceptat invitaţiile transmise de TVR, Antena 3 şi Realitatea TV în vederea unor dezbateri electorale, cu condiţia unor reprogramări, a anunţat miercuri Sever Voinescu, în cadrul unei declaraţii susţinute la sediul de campanie al candidatului susţinut de PD-L.

Purtătorul de cuvânt al candidatului Traian Băsescu a adăugat că staff-ul de campanie a primit invitaţii din partea mai multor posturi de televiziune pentru a participa la asemenea dezbateri, iar Traian Băsescu le-a acceptat pe toate cele care i-au fost transmise până în prezent.

Este vorba despre o invitaţie de la Televiziunea Română pentru două dezbateri, dintre care una ar urma să aibă loc fie luni, 30 noiembrie, fie marţi, 1 decembrie, începând cu ora 21.10, iar cea de-a doua ar urma să aibă loc vineri, 4 decembrie, de la ora 21.10.

De asemenea, atât Realitatea TV, cât şi Antena 3 au transmis invitaţii pentru ziua de vineri 4 decembrie.

Sever Voinescu a precizat că au fost acceptate invitaţiile TVR pentru luni şi vineri, dar a menţionat că posturilor Antena 3 şi Realitatea TV le-a fost transmisă solicitarea de a reprograma dezbaterile pentru miercuri şi joi.

‘Traian Băsescu consideră că în această fază a campaniei electorale este extrem de util pentru toţi alegătorii să poată asista la dezbateri între cei doi candidaţi rămaşi în cursă. Considerăm că având în vedere amploarea temelor cu care, pe de o parte, se confruntă România, pe de altă parte, sunt specifice agendei unui preşedinte, aceste dezbateri trebuie să fie cel puţin în număr de trei’, a spus Voinescu.

El a adăugat că sunt binevenite şi iniţiativele unor organizaţii nonguvernamentale. ‘Ne exprimăm în continuare convingerea că în această fază sunt necesare dezbateri, cel puţin trei, dacă nu mai multe între cei doi candidaţi. De asemenea, sunt binevenite şi iniţiativele unor organizaţii nonguvernamentale care tatonează staff-urile noastre în acest sens. Vrem şi acestora să le dăm un răspuns pozitiv’, a precizat Sever Voinescu.

Sursa: Agerpres

px
px

Etichete: , , , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Comunicat de presă PRM
Stirea urmatoare: Gutău (PD-L): Este posibil să avem alegeri parlamentare anticipate »
px

Stiri Asemanatoare

» Antena 1 şi 3 şi Realitatea TV somate de CNA pentru nerespectarea pluralismului
» Realitatea TV pregăteşte un concurent pentru Mircea Badea
» Estimări exit-poll la ora 21.00
» BEC:Băsescu, câştigător al alegerilor în sectorul 2 al Capitalei
» Băsescu: Mogulii se învârt ca nişte rechini în jurul datei de 6 decembrie
» Băsescu: Ar trebui organizate cel puţin trei dezbateri
» Neamţ: Liberalii îl preferă pe Geoană, lui Traian Băsescu
» Băsescu a câştigat primul tur, la Suceava
» Gorj: Mircea Geoană a obţinut 37,2% în judeţ
» Băsescu: O alianţă PSD-PNL riscă să ducă România cu 20 de ani în urmă

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox