Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Protocol pentru Vama Veche
Stire din Regionale publicata in 08 Mar 2008.

Prefectura Constanţa a găzduit, vineri, ceremonia de semnare a Protocolului de colaborare pentru menţinerea specificului biocultural al Rezervaţiei naturale Vama Veche, transmite corespondentul ROMPRES.
Purtătorul de cuvânt al Prefecturii, Marinela Mrejeru, a declarat pentru Rompres că parteneriatul a fost încheiat între Administraţia Naţională Apele Române – prin Direcţia Apelor Dobrogea Litoral, Primăria Comunei Limanu şi Asociaţia pentru Conservarea Ariilor Protejate Biocultural, reprezentată de Mircea Toma, pentru o perioadă de doi ani, până la încheierea sezonului estival 2010.
“Acordul se referă la stabilirea responsabilităţilor, schimbul de informaţii şi colaborarea în vederea luării tuturor măsurilor necesare pentru păstrarea nealterată a specificului zonei şi asigurarea unui climat civilizat turismului din această staţiune”, a precizat Mrejeru.
La discuţii, primarul comunei Limanu, Nicolae Udrea, a spus că rampa de deşeuri menajere din localitatea 2 Mai, care prezenta un pericol pentru biosistemul Rezervaţiei marine şi mediul înconjurător, a fost închisă, urmând a fi amenajat pe acel amplasament un parc, iar pentru îndeplinirea obligaţiilor primăriei, legate preponderent de ecologizarea plajei, vor fi achiziţionate în viitorul sezon estival două maşini pentru colectarea resturilor menajere.
La rândul său, Mircea Toma, preşedintele Asociaţiei pentru Conservarea Ariilor Protejate Biocultural, a subliniat că acest protocol demonstrează preocuparea şi disponibilitatea autorităţilor publice pentru destinul unei zone de turism şi pentru a adapta proiectele de dezvoltare specificului zonal.

Sursa:ROMPRES

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Propunere legislativă privind cumpărăturile pe net
Stirea urmatoare: “Ladies and Gentlemen”, artişti britanici la Galeria Mora »
px

Stiri Asemanatoare

» Constanţa: Peste 500 de deţinuţi vor să voteze duminică
» Constanţa: Pregătiri pentru buna desfăşurare a alegerilor prezidenţiale
» Traian Băsescu conduce cu peste două procente în preferinţele constănţenilor
» Constanţa: Fără căldură în case, din cauza unei avarii
» O explozie subterană din Constanţa a avariat şase maşini
» Constanţa: O echipă de campanie a PD-L a fost agresată
» Constanţa: Mopedist accidentat de caravana electorală a PD-L
» Comunicat de presă – PNL Constanţa
» Exerciţiul “Joint Task Force 2008 Rotation”
» Radu Mazăre vrea o maşină tip Formula 1

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox