Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

VIP-urile isi termina studiile la batrânete
Stire din Showbiz publicata in 30 Jul 2008.

Pentru ca au ales altfel de preocupari la vârsta la care ar fi putut fi studente, unele vedete s-au gândit ca nu este prea târziu pentru a urma o facultate, nici dupa douazeci de ani. In paralel cu proiectele lor artistice sau de televiziune, ele trebuie sa se prezinte acum la cursuri si seminarii si sa faca fata stresului din sesiune. Daca Mihaela Radulescu a ales Facultatea de Regie-Film, Oana Sârbu este proaspat licentiata in relatii publice si comunicare. Tania Budi inca se lupta cu examenele la Actorie, iar Marcel Pavel, cu cele de la Conservator.

Toata stirea in Gardianul

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Blestemul lui Brown
Stirea urmatoare: Nicoleta, fosta solista de la Hi-Q,spune ca a ramas pe nedrept fara permisul de conducere »
px

Stiri Asemanatoare

» 33.000 de români mor anual din cauza fumatului
» Interes ştiinţific pentru insula Ada Kaleh
» Românii vor mai multe zile libere – relevă un studiu
» Numărul cinematografelor, mai mic în ultimii ani
» Candidaţii pentru primăriile municipiilor, doar cu facultate


O opinie pentru "VIP-urile isi termina studiile la batrânete"

  1. alina alina October 24th, 2008 at 10:15 am

    Va recomand articolul din revista BODY, MIND & SPIRIT MAGAZINE care vorbeste despre “PARINTII SI COPII IN FATA PROVOCARILOR VIETII :doar lumea reclamelor e plina numai de placeri inedite si vacante nesfarsite.Viata contine,alaturi de bucurii,si dificultati.Ce atitudine trebuie sa le cultivi copiilorin fata greutatilor pentru ca ei sa-si poata pastra sanatatea mintala si emotionala si chiar sa-si converteasca eventualele esecuri in lectii”.E foarte interesant si contine si alte subiecte la fel de captivante.In plus organizeaza si festivaluri: eveniment original care te aşteaptă în martie 2009, la Sala Palatului, Bucureşti!


Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox