Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Sabin Bălaşa, internat la “Sfânta Maria”
Stire din Social publicata in 11 Mar 2008.

Pictorul Sabin Bălaşa, de 75 de ani, se află internat la Clinica de Chirurgie a Spitalului Clinic “Sfânta Maria” din data de 4 martie, a declarat purtătorul de cuvânt al unităţii, dr. Cătălin Pivniceru.
El a spus că diagnosticul este neoplasm cu punct de plecare pleuro-pulmonar cu metastaze.
Nora artistului, Valentina Bălaşa, a menţionat, pentru ROMPRES, că după operaţia efectuată la Constanţa acesta a paralizat de la mijloc în jos, însă a subliniat că paralizia nu are nicio legătură cu operaţia efectuată.
Pictorul Sabin Bălaşa a fost operat, pe 7 februarie, de o tumoare gigant, la Clinica de micro-chirurgie cardio-vasculară a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă din Constanţa. Operaţia a durat patru ore, iar şeful clinicii, prof. dr. Mircea Pătruţ, aprecia, la acel moment, că aceasta poate fi considerată un succes, în acea etapă.
Sabin Bălaşa a sosit pe 6 februarie la Constanţa, direct de la Paris, unde a fost internat şi diagnosticat de şeful clinicii de chirurgie, prof. dr. Constantin Olteanu, cu o tumoare gigant, având dimensiunile de 15/30 de centimetri, situată pe peretele toracic ce cuprindea atât ultimele trei coaste, cât şi o parte de plămân.
Dată fiind vârsta înaintată a bolnavului şi pericolul pe care îl prezenta intervenţia chirurgicală asupra vaselor sangvine şi inimii, atât chirurgii francezi, cât şi medicii din Beijing (China), care îl consultaseră tot în cursul acestui an, au refuzat intervenţia chirurgicală, dar i-au recomandat pictorului Bălaşa să apeleze la clinica din Constanţa, unde în ultimele luni au mai fost realizate cu succes astfel de intervenţii de mare risc.
Tumoarea a fost extirpată în totalitate împreună cu cele trei coaste afectate, din plămân a fost extrasă o cantitate de aproximativ 1,5 litri de lichid.

Sursa:ROMPRES

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Înţelegere între etnii prin sport, turism şi emisiuni culinare
Stirea urmatoare: ASTRA Film participă la Festivalul Jean Rouch »
px

Stiri Asemanatoare

» Comisie de dialog social cu taximetriştii
» Telemedicină în cardiologie cu spitale din Anglia şi Grecia
» Elevii români, medaliaţi la Olimpiada Balcanică de Matematică
» Comisia interministerială: Fetiţa de 11 ani poate face avort în România
» Testări gratuite ale auzului şi văzului
» Trei sferturi dintre absolvenţii de gimnaziu repartizaţi la licee, în prima etapă
» Peste 33.000 de fumători mor anual în România
» Anual sunt diagnosticate 50.000 de persoane cu diabet zaharat în România
» Sindicatele miniere ameninţă cu greva generală
» Şapte profesori din zece preferă să predea cu ajutorul calculatorului

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox