Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Comunicat de presă PSD+PC Dolj
Stire din Alegeri 2008 publicata in 07 Nov 2008.

Candidatul Alianţei PSD+PC pentru Senat în Colegiul 2 Craiova, prof.dr.Irinel Popescu, a participat, joi seara, la deschiderea celei de-a treia Conferinţe de Chirurgie Româno-Sârbe.

Prof.dr.Irinel Popescu, unul dintre iniţiatorii seriei de conferinţe de chirurgie româno-sârbe, a declarat că aceste întâlniri au început să devină o tradiţie pentru chirurgii din cele două ţări, care, pe lângă schimburi de experienţă ştiinţifică, au posibilitatea să dezvolte şi relaţii culturale, umane.

‘Discuţiile în cadrul acestor întâlniri româno-sârbe contribuie, pe lângă schimburile de experienţă pe partea ştiinţifică, şi la dezvoltarea relaţiilor culturale, umane. Am putea spune că există o patologie de vecinătate, nu la distanţe foarte mari aşa cum se întâmplă la congresele mondiale unde sunt abordate subiecte diferite, dar din unghiuri diferite în funcţie de specificul cultural, economic al fiecărei ţări. În cadrul acestor întâlniri putem face comparaţii între experienţele noastre şi cele ale unor chirurgi care trăiesc mai aproape de ceea ce trăim noi acasă’, a declarat profesor doctor Irinel Popescu, membru al comisiei ştiinţifice a celei de-a treia Conferinţe de Chirurgie Româno-Sârbe.

Profesorul doctor Irinel Popescu a mai afirmat că această întâlnire se desfăşoară pe şase secţiuni de discuţii, unele ţintă, altele pe un teritoriu medical mai vast în cadrul cărora participanţii au posibilitatea unor schimburi de experienţă de vecinătate în domeniul chirurgiei clasice, al chirurgiei laparoscopice, al chirurgiei robotice.

Conferinţa de la Craiova se desfăşoară sub egida Societăţii Române de Chirurgie şi reuneşte 70 de chirurgi din şapte centre medicale din Serbia şi 200 de chirurgi români din toate centrele universitare din ţară.

În deschiderea celei de-a treia Conferinţe de Chirurgie Româno-Sârbe, Universitatea de Medicină şi Farmacie din Craiova a acordat titlul de Doctor Honoris Causa prof.dr.Zoran V.Krivokapic din Serbia, şeful departamentului de chirurgie colo-rectală din cadrul Institutului de Chirurgie din Blgrad, preşedintele Societăţii de Chirurgie din Serbia.

Rompres

px
px

Etichete: , , , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Braşov: Afişele electorale ale PSD, distruse de interlopi
Stirea urmatoare: Comunicat de presă – PNL Constanţa »
px

Stiri Asemanatoare

» O candidată PSD+PC din Capitală a luat pulsul electoratului
» Iaşi: Un candidat PSD+PC reclamă fluturaşii electorali
» Dolj:PD-L obligat de BEJ să înlăture un mash
» Dolj:PSD cere BEJ să dea jos un banner al PD-L
» Un candidat PSD+PC promite alegătorilor să repare greşelile legislative
» Dolj:Doi candidaţi, obligaţi să dea jos afişele lipite ilegal
» Prahova: Preşedinţi de secţii, acuzaţi de abuz în funcţie
» Alba: SMS-uri electorale
» Începe votul în SUA şi Canada
» Braşov: Corlăţean a votat pentru un guvern puternic şi competent

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox