Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Olt: Candidat PNL, la Poliţie pentru lipire ilegală de afişe
Stire din Alegeri 2008 publicata in 04 Nov 2008.

Candidatul PNL în colegiul 1 Slatina pentru Camera Deputaţilor, Andrei Iordache, şi alte şase persoane din staff-ul său de campanie au fost conduşi noaptea trecută la Sediul Poliţiei Slatina şi sancţionaţi pentru că lipeau afişe electorale în locuri nepermise.

Andrei Iordache a declarat că atât el, cât şi alţi şase colegi de partid, împreună cu care se afla pe stradă, în Slatina, pentru a împărţi fluturaşi electorali, în cursul nopţii trecute, au fost luaţi de Poliţia Comunitară Slatina şi transportaţi la sediul Poliţiei municipiului ‘în mod nejustificat’.

‘Ne-au luat şi ne-au tratat ca pe nişte infractori, ne-au dus la poliţie, unde am stat peste o oră, doar pentru că făceam campanie electorală. Am fost acuzaţi că tulburăm liniştea publică, deşi nu s-a întâmplat asta. Sunt şocat de modul în care se comportă Poliţia Comunitară’ – a spus Iordache.

Versiunea şefului Poliţiei Comunitare Slatina, Adrian Pop, despre incident este diferită de cea a candidatului. ‘Trei grupuri de tineri, împreună cu Andrei Iordache, lipeau afişele PNL în trei zone diferite din Slatina, dar numai în locuri nepermise, respectiv, pe vitrinele magazinelor şi pe blocuri. Acest fapt nu este permis şi atunci poliţiştii comunitari i-au rugat pe cei care lipeau afişe să urce în maşinile Poliţiei Comunitare Slatina şi să meargă la sediul Poliţiei municipale pentru a fi identificaţi şi a se stabili dacă vor fi sancţionaţi pentru lipirea de afişe în locuri nepermise’ – a afirmat Pop.

El a menţionat că avut o discuţie cu Andrei Iordache şi au stabilit ca liberalul să nu mai lipească afişe în locuri nepermise. ‘Afişele sunt de fapt nişte autocolante foarte greu de înlăturat. Pentru a le dezlipi de pe blocuri şi magazine mai mulţi angajaţi ai Primăriei Slatina lucrează de aproape două ore fără prea mare succes’ – a arătat Adrian Pop.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Olt, Claudia Radu, a confirmat că, în cursul nopţii trecute, şapte persoane, printre care şi candidatul liberal Andrei Iordache, au fost aduse la sediul Poliţiei municipale, au fost identificate şi sancţionate cu avertisment pentru lipirea de afişe în locuri nepermise.

Acesta este al doilea incident de acelaşi gen petrecut la Slatina, după ce, în prima zi de campanie electorală, au fost duşi la poliţie cei care lipeau afişe pentru PSD.

Rompres

px
px

Etichete: , , , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Sibiu: Raluca Turcan îşi inaugurează linie telefonică
Stirea urmatoare: Medici în campania electorală »
px

Stiri Asemanatoare

» Olt: Incident electoral la Bărăşti
» Olt: Liberali sancţionaţi pentru afişaj electoral
» Cluj: Preşedinţii PD-L şi PNL s-au salutat
» Buzău: Liderul liberalilor a fost cel mai matinal
» Cluj: PNL va sesiza BEJ pentru apariţia unor fluturaşi denigratori
» Hunedoara: PNŢCD susţine candidaţii PNL în alegeri
» Petre Roman (PNL) vrea un minister al românilor din afara graniţelor
» Suceava: Un panou electoral, furat şi aruncat într-un şanţ
» Teleorman: ‘Scriitori’ de mesaje electorale, amendaţi de poliţişti
» Vrancea: Poliţia anchetează şase infracţiuni electorale

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox