Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Stolojan: Mircea Geoană nu merită să fie în Parlament
Stire din Alegeri 2008 publicata in 22 Nov 2008.

Prim-vicepreşedintele Partidului Democrat Liberal (PD-L), Theodor Stolojan, a declarat sâmbătă, în comuna doljeană Celaru, localitate aflată în colegiul uninominal Dăbuleni-Segarcea, în care candidează Mircea Geoană pentru un nou mandat de senator, că liderul PSD nu merită nici să fie prim-ministru şi nici să intre în Parlament.

 

Liderul democrat-liberal a făcut această declaraţie în cadrul unei adunări electorale la care au participat câteva sute de persoane din comuna Celaru, alături de lideri PD-L din cadrul organizaţiei judeţene Dolj, dar şi din localităţile învecinate.

 

Pe lângă steaguri şi baloane portocalii cu însemnele PD-L, Stolojan a fost primit şi de un grup de de membri ai Partidului Social Democrat care fluturau un banner roşu pe care scria ‘Bine aţi venit în colegiul viitorului prim-ministru Mircea Geoană.

Theodor Stolojan a afirmat în faţa alegătorilor din Celaru că nu ar fi indicat ca pe 30 noiembrie îşi risipească votul pe Mircea Geoană, pentru că acesta nu merită să fie nici măcar în Parlamentul României, pentru că vine chiar şi în această campanie electorală cu o serie de idei care ‘i se bagă în cap’ de către cei din jurul lui care au probleme cu justiţia şi care vor să scape de lege.

‘PSD-ul este un partid care nu merită să mai vină la conducerea ţării, pentru că de câte ori a încercat să fie un partid mai bun, a eşuat. De fiecare dată, aceeaşi oameni suspecţi de corupţie, cu dosare la DNA, care se feresc de justiţie ca dracul de tămâie, precum Năstase, Mitrea şi alţii revin în faţă. PSD susţine că se face un partid mai bun, dar revine cu aceeaşi oameni suspecţi de corupţie. Din acest motiv, pe 30 noiembrie, eu vă rog foarte mult să mergeţi la vot. Veţi vota fiecare aşa cum veţi crede, dar gândiţi-vă bine: doriţi să-i vedeţi în Parlamentul ţării din nou pe aceşti oameni, care de câte ori au guvernat ţara, corupţia şi hoţia au înflorit în România?’, a afirmat Theodor Stolojan.

Stolojan, desemnat de PD-L pentru funcţia de prim-ministru al României în cazul în care acest partid va câştiga alegerile, i-a îndemnat pe alegătorii din Celaru ca la funcţia de senator în colegiul Dăbuleni-Segarcea să-l voteze pe Nicolae Giugea, fost prefect al judeţului Dolj, iar pentru Camera Deputaţilor să îl voteze pe Ştefan Stoica, ‘un tânăr economist care candidează pentru prima dată’.

Liderul democrat-liberal le-a vorbit alegătorilor despre angajamentele pe care şi le-a asumat PD-L în cazul în care va câştiga alegerile şi a declarat că PD-L respinge o serie de propuneri cu care vine Mircea Geoană cum ar fi ‘acea propunere prin care vrea să scutească de datorii pe cei care au făcut averi prin hoţie, iar el doreşte acum să le-o spele’.

AgerPres

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Bistriţa-Năsăud: Pungi cu alimente, împărţite angajaţilor de la salubrizare
Stirea urmatoare: Stolojan: Introducerea pensiei sociale a fost discutată cu preşedintele Băsescu »
px

Stiri Asemanatoare

» Stolojan: Criza nu va fi mai grea decât cea din anii ‘90
» Geoană: Stolojan, un om al trecutului
» Stolojan: Introducerea pensiei sociale a fost discutată cu preşedintele Băsescu
» Călăraşi: Stolojan a susţinut candidaţii PD-L la un miting în Olteniţa
» Theodor Stolojan: ‘Geoană lansează tiribombe’
» Prahova: Preşedinţi de secţii, acuzaţi de abuz în funcţie
» Alba: SMS-uri electorale
» Începe votul în SUA şi Canada
» Braşov: Corlăţean a votat pentru un guvern puternic şi competent
» Galaţi: Ambulanţa a intervenit la două secţii de votare

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox