Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Finul consulului de la Milano, acuzat de proxenetism
Stire din Diverse publicata in 28 Mar 2009.

Conform informatiilor detinute de ziarul nostru, Tiberiu Dinu este nasul unui anume Alin Grasu, personaj acuzat ca impreuna cu fratele sau, Carlo, ar fi liderii celei mai puternice retele de trafic de carne vie din Moldova. Oficial, cei doi sunt niste prosperi oameni de afaceri, patroni ai firmelor G.K.M Confort Grup si Cos-Val 99. Mai mult, Alin Grasu, fost patron al clubului “Zebra Cafe”, este un personaj cunoscut si in lumea mondena din Bucuresti dupa ce a avut o relatie cu Loredana de la Trident.
Cert este ca fratii Grasu sunt personajele cele mai temute din Vaslui, iar despre faptele acestora presa locala a relatat pe larg. Pana in momentul de fata insa, nici politia si nici Parchetul nu au confirmat vreodata ca acestia ar avea legatura cu traficul de persoane. Singurele referiri la acest gen de “afaceri” au fost facute in presa locala. Desi au fost acuzati ca au dus in Italia zeci de fete pentru prostitutie, legaturile dintre Alin Grasu si Tiberiu Dinu au ramas necunoscute. Interesant este insa ca impresarul Victor Becali spunea, in urma cu ceva timp, ca fostul socru al lui Mutu “este mai degraba prietenul infractorilor romani din Italia decat al oamenilor care merg acolo sa lucreze cinstit si al intereselor Romaniei”. Becali a sugerat ca Tiberiu Dinu ar fi facut in ultimii ani numeroase “afaceri” cu oamenii care furau din magazinele de produse electronice de la Milano, bunurile fiind trimise de consul in tara si vandute ulterior la preturi avantajoase.

Pe larg: Cancan

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Efectele crizei: supermaşină de 260.000 $, gratis pentru casă
Stirea urmatoare: Baietii, vanati de patronii de videochaturi »
px

Random Posts

» Politia germana, pacalita de o bunicuta
» Tenorul italian Gianni Raimondi a încetat din viaţă
» Ilie Năstase nu va mai candida la preşedinţia Federaţiei Române de Tenis
» Minculescu a revenit pe scenă cu imnul Craiovei
» Ia uite ce face Sexy-Brăileanca cu mielul de Paşte!
» Corina Creţu cere în PE stoparea manifestărilor rasiste împotriva românilor
» Taximetrişti care acţionează ilegal la aeroportul din Otopeni, amendaţi
» Nu trage niciodata apa la toaleta
» Autospeciale de descarcerare donate de pompierii englezi
» Grecia: Calm la Atena după şase zile de violenţe

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox