Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Primăria Capitalei critică implicarea copiilor în campania electorală
Stire din Diverse publicata in 27 May 2008.

Primăria Capitalei critică implicarea copiilor în campania electorală şi se pronunţă ferm împotriva acţiunilor promovate de unii politicieni, în care sunt angrenaţi copii pentru distrugerea unor bunuri publice.
Potrivit unui comunicat al Primăriei Generale, remis, luni, ROMPRES, edilii Capitalei au informaţii conform cărora ar fi fost folosiţi copii “în acţiuni contra-cost” pentru a distruge gardul Parcului Bordei, din dorinţa de a câştiga “câteva voturi în plus” din partea alegătorilor pentru Partidul Conservator.
“Menţionăm că reprezentanţii PC, conduşi de senatorul Marius Marinescu, au distrus, în mai multe rânduri, segmente din gardul Parcului Bordei, motiv pentru care Primăria a sesizat Jandarmeria, pentru a asigura paza şi protecţia zonei”, susţine comunicatul Primăriei Capitalei.
Potrivit documentului, politicienii i-ar fi antrenat pe copii ”la distrugerea bunurilor publice din zona Bordei, în fiecare zi din ultima săptămână aceştia forţând intrarea în parcul aflat în curs de amenajare”.
Primăria Capitalei sesizează, prin intermediul comunicatului, Autoritatea pentru Protecţia Copilului, asupra faptului că ‘’senatorul Marius Marinescu şi alţi reprezentanţi ai Partidului Conservator folosesc minori în acţiuni electorale, cu caracter violent”. Municipalitatea susţine, în comunicat, că Parcul Bordei se află încă în curs de amenajare, urmând ca în scurt timp acesta să fie deschis publicului.
Peste 200 de tineri conservatori bucureşteni au fost prezenţi, duminică, la tăierea, în mod simbolic, a unei panglici la intrarea în Parcul Bordei şi apoi au pătruns în incinta acestuia, cu toate că porţile sunt încă închise până la inaugurarea oficială de către edilii Capitalei.
Cel care a tăiat cu foarfeca “panglica inaugurală” a fost candidatul PC pentru Primăria Capitalei, Codrin Ştefănescu, însoţit de senatorul Marius Marinescu, deputatul Vlad Hogea, şi candidatul pentru sectorul 4, Cristian Popescu-Piedone. Marius Marinescu a intrat apoi în parc, de unde a arătat cetăţenilor prezenţi o pereche de cătuşe “destinate mafiei care îi jefuieşte pe bucureşteni”.
“Inaugurarea” a avut loc pe fundalul “Imnului golanilor”, în prezenţa autorului acestuia, Cristian Paţurcă, care şi-a agăţat şi el o pereche de cătuşe de chitară.
Codrin Ştefănescu, Marius Marinescu, Vlad Hogea, Marius Marinescu şi Cristian Paţurcă s-au adresat participanţilor la eveniment dintr-o basculantă parcată în faţa porţilor Parcului Bordei.
El a reamintit că, în cursul zilei de sâmbătă, a fost somat, printr-o decizie a primarului General, Adriean Videanu, să-şi mute cortul de campanie de la poarta Parcului Bordei, deşi autorizaţia obţinută îi permite amplasarea cortului în acest loc până la data de 30 mai a.c.
Marius Marinescu a susţinut că, de cinci ani, Parcul Bordei este “distrus de camarila PD-L” şi şi-a exprimat bucuria că acesta este redat parlamentarilor, atât pe cale parlamentară cât şi prin acţiuni de stradă.

Sursa:ROMPRES

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Prima ediţie a Târgului Naţional de Jucării
Stirea urmatoare: Hunedoara: Cele mai mari inundaţii din ultimii 10 ani »
px

Stiri Asemanatoare

» Iaşi: PSD acuză PNL de campanie electorală neloială
» Dolj:PD-L obligat de BEJ să înlăture un mash
» Sibiu: Liderul PNL face campanie anti-manele
» Antena 1 şi 3 şi Realitatea TV somate de CNA pentru nerespectarea pluralismului
» Tulcea: Început de campanie electorală fără prea mult zgomot
» Monica Iacob-Ridzi, pregătită pentru o funcţie în Executiv
» Harghita: Început timid de campanie electorală
» Medici în campania electorală
» Alba: Zeci de deţinuţi de la Aiud nu vor să voteze
» BEC – rezultate finale ale referendumului

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox