Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Andronescu vrea să ştie ce a făcut Videanu cu banii pentru reabilitarea şcolilor
Stire din Politica publicata in 20 Apr 2008.

Vicepreşedintele PSD Ecaterina Andronescu l-a criticat pe primarul general al Capitalei, Adriean Videanu, pentru faptul că nu a finalizat reabilitarea a peste 100 de şcoli din Bucureşti incluse într-un program al Băncii Mondiale, în valoare de 150 de milioane de dolari.
“Vreau să-i aduc aminte domnului primar că are, începând din 2003, la Primăria Capitalei, un proiect de 150 milioane de dolari, care era destinat reabilitării a 105 şcoli din Capitală. Din câte ştiu eu, până acum, niciuna nu a fost terminată şi sigur că s-ar cuveni să arate, în calitatea de primar pe care a avut-o, ce a făcut pentru şcoala bucureşteană, cu atât mai mult cu cât nu se pune problema că nu a avut resursele necesare”, a declarat Andronescu, duminică, într-o conferinţă de presă.
Liderul social-democrat s-a întrebat ce a făcut Adriean Videanu cu suma de la Banca Mondială, cum i-a gestionat.
“Ce a făcut cu banii? Trebuie să dea răspunsul la această întrebare pentru că aici nu este numai o idee vehiculată în legătură cu străzile care au mai fost asfaltate. Se asfaltează din nou pentru că nişte clienţi politici trebuie să primească resurse financiare din partea primăriei. Această borduială reprezintă, după opinia mea, un proiect de partid, pentru că dacă o să vă duceţi la Alba Iulia, o să vedeţi aceeaşi problemă, dacă o să vă duceţi la Arad o să găsiţi aceeaşi problemă. Sigur că, după opinia mea, cu atât mai mult cu cât ne apropiem de campania electorală de la locale, primarii care au derulat acest proiect al bordurilor nenecesare, montate pe banii comunităţii şi pe bani grei, trebuie să vină să dea explicaţii”, a spus vicepreşedintele PSD.
Ecaterina Andronescu a amintit că în timpul mandatului său, a derulat un proiect cu Banca Mondială pentru un împrumut mai mic, de 120 de milioane de dolari, cu aceşti bani fiind reabilitate circa 3.000 de şcoli.

Sursa:ROMPRES

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « S-a constituit Coaliţia Organizaţiilor Pacienţilor cu Afecţiuni Cronice din România
Stirea urmatoare: Guvernul discută luni noua formulă a taxei auto »
px

Stiri Asemanatoare

» Guvernul va aloca bani pentru cumpărarea clădirilor retrocedate în care funcţionează şcoli
» Sulfina Barbu, interesată de destinaţia banilor strânşi din “taxa verde”
» Turcan: Guvernul să restituie banii din taxa auto
» Banii pentru locuinţe sociale au luat altă destinaţie
» În România nu există tradiţie democratică
» Guvernul mai taie din banii promişi CEC
» Unde merg banii de la BNR
» Boc: Nu mai luăm alţi bani de la FMI
» România ar putea cere mai mulţi bani de la FMI
» Unde se duc banii din parcări

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox