Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Dolj: Solomon îşi dă demisia dacă Băsescu pierde alegerile la Craiova
Stire din Politica publicata in 25 Nov 2009.

Primarul Craiovei, Antonie Solomon, a declarat, miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă, că, dacă Traian Băsescu nu va câştiga alegerile prezidenţiale la Craiova în turul al doilea, el îşi va da demisia din funcţia de preşedinte al organizaţiei municipale Craiova a PD-L, chiar dacă nimeni din conducerea partidului nu i-a solicitat acest lucru.

Solomon susţine că, dacă va demisiona din funcţia de preşedinte al PD-L Craiova, va rămâne în continuare un simplu membru de partid, pentru că este ‘prea bătrân’ să mai facă traseism politic, dar, dacă ar primi 100 de milioane de euro de la noul Guvern pentru investiţii la Craiova, nu exclude nici trecerea la un alt partid ‘pentru craioveni’.

Primarul Craiovei a făcut aceste declaraţii în condiţiile în care la primul tur de scrutin la Craiova Traian Băsescu s-a situat pe locul al doilea cu 38.980 de voturi, ceea ce reprezintă 28,8 la sută, pe primul loc situându-se candidatul PSD, Mircea Geoană, care a fost votat de 50.940 de persoane, ceea ce reprezintă 37,6 la sută din voturile valabil exprimate.

Solomon este de părere că la Craiova au venit la vot un număr mai mare de alegători decât la celelalte trei alegeri – locale, generale şi europarlamentare, iar Traian Băsescu a luat aproape 39.000 de voturi şi Mircea Geoană 50.000.

‘Este o diferenţă de 11.000 de voturi. Sunt 11.000 de voturi care au plecat de la Traian Băsescu şi au mers spre Crin Antonescu, care a ajuns la 31.000 de voturi. Nu este o diferenţă greu de recuperat’, a declarat Antonie Solomon.

În opinia primarului Craiovei, în turul al doilea 11.000 de voturi pot să ajungă de la liberali la Traian Băsescu.

‘Dintre cele 30.000 de voturi pot ajunge mai mult de jumătate către PD-L. Dacă nu vom reuşi să câştigăm în Craiova, vă spun public că nu voi mai rămâne în fruntea organizaţiei, înseamnă că nu sunt în stare să conduc această organizaţie şi pot da posibilitatea unor tineri să conducă mai bine organizaţia. De votul rezultatului de duminica viitoare depinde viitorul meu politic în PD-L’, a subliniat preşedintele PDL Craiova.

Sursa: Agerpres

px
px

Etichete: , , , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Geoană: Acordul PSD+PC cu PNL va depăşi cadrul unei înţelegeri politice
Stirea urmatoare: Gorj: Ionel Manţog, anchetat pentru ucidere din culpă »
px

Stiri Asemanatoare

» Băsescu a câştigat alegerile în judeţul Covasna, relevă numărătoarea paralelă a PD-L
» BEC – rezultate finale: Băsescu – 32,44%, Geoană – 31,15%
» Geoană către Băsescu: Care guvern Negoiţă?
» Antonescu îl acuză pe Băsescu că îl ‘linguşeşte’ pe Klaus Iohannis
» Geoană: Strugurii sunt acum acri pentru Băsescu, a uitat când s-a aliat cu noi!
» Băsescu: Ar trebui organizate cel puţin trei dezbateri
» Timişorenii i-ar fi trimis în turul doi pe Băsescu şi Antonescu
» Băsescu nu doreşte nicio alianţă politică pentru turul al doilea de scrutin
» Traian Băsescu conduce cu peste două procente în preferinţele constănţenilor
» Dolj: Mircea Geoană, pe primul loc cu 44,34%

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox