Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Guvernul, preocupat de sistemul antigrindină
Stire din Politica publicata in 25 Mar 2008.

Guvernul intenţionează să adopte, miercuri, proiectul de hotărâre referitor la aprobarea obiectivelor etapei a IX-a 2008 a Programului de realizare a Sistemului naţional antigrindină şi de stimulare a precipitaţiilor.
Potrivit Biroului de presă al Executivului, proiectul stabileşte obiective cu termene de finalizare între 30 august şi 15 decembrie 2008, fondurile pentru finanţarea acestora urmând a fi asigurate din bugetul alocat în acest scop, pentru anul 2008, Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale.
Guvernul ar mai putea adopta un proiect de hotărâre pentru aprobarea normelor de administrare a locuinţelor construite de Agenţia Naţională pentru Locuinţe de care pot beneficia medicii rezidenţi şi alţi tineri specialişti din sistemul de sănătate.
Pe agenda de lucru ar mai putea fi inclus proiectul de lege pentru modificarea Legii nr. 109/2007 privind reutilizarea informaţiilor din instituţiile publice. Acest act normativ instituie caracterul nediscriminatoriu al reutilizării informaţiilor şi va limita cazurile în care se poate acorda un drept de exclusivitate la situaţia în care un astfel de drept este necesar pentru desfăşurarea unui serviciu public.
Pe agendă se mai află un proiect de hotărâre privind suplimentarea bugetului Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale pe anul 2008 din Fondul de intervenţie la dispoziţia Guvernului, prevăzut în bugetul de stat pe anul 2008, pentru despăgubirile acordate producătorilor agricoli pentru daunele produse de calamităţi.
Un alt proiect de hotărâre se referă la aprobarea acordării unui sprijin financiar în vederea desfăşurării evenimentului ”agRo-România. Tradiţii şi recunoaştere’, care va avea loc la Bruxelles, între 31 martie – 2 aprilie, în cadrul căruia se vor promova produsele agroalimentare şi tradiţionale româneşti, precum şi spaţiului rural românesc.
Guvernul ar mai putea adopta un proiect de hotărâre privind alocarea unei sume din Fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Guvernului, prevăzut în bugetul de stat pe anul 2008, pentru judeţul Călăraşi, pentru restaurarea şi consolidarea Palatului Administrativ.

Sursa:ROMPRES

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Progrese terapeutice în tratamentul infarctului de miocard acut
Stirea urmatoare: Manifestări prilejuite de Ziua Mondială a Teatrului »
px

Stiri Asemanatoare

» Bugetul MIRA, suplimentat cu 375.000 lei
» Guvernul va aloca bani pentru cumpărarea clădirilor retrocedate în care funcţionează şcoli
» Guvernul va sprijini aleşii locali indiferent de culoarea politică a acestora
» Medicii vor beneficia de prime de stabilitate
» Premierul nu se teme de criza economiei mondiale
» Tăriceanu: Moartea Monicăi Lovinescu – o pierdere importantă pentru România
» Guvernul discută luni noua formulă a taxei auto
» Guvernul a decis înfiinţarea Oficiului Naţional pentru Produsele Tradiţionale
» Formula taxei de poluare auto va intra în audiere publică
» Taxa auto în primă lectură la Guvern

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox