Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Accesul în spitale, restricţionat din cauza virozelor
Stire din Regionale publicata in 04 Feb 2008.

Accesul în spitale al persoanelor care nu sunt pacienţi sau angajaţi ai unităţilor sanitare a fost restricţionat din cauza creşterii numărului de viroze respiratorii şi pneumonii, transmite corespondentul ROMPRES. Directorul adjunct al Autorităţii de Sănătate Publică Olt, Marinela Madan, a anunţat că în spitalele din Olt vizitele la pacienţi se pot face doar la anumite ore, accesul fiind permis maximum patru ore pe zi iar staţionarea în spital a celor care vin la bolnavi nu trebuie să depăşească 30 de minute, pentru a preveni răspândirea cazurilor de viroze respiratorii.

În ultimele două săptămâni, în judeţ, numărul îmbolnăvirilor cu viroze respiratorii s-a dublat, ajungând la peste 900. Dintre bolnavi, aproape 100 au avut nevoie de internare în spital. Creşteri semnificative s-au înregistrat şi la numărul pneumoniilor, fiind înregistraţi 190 de pacienţi cu această afecţiune. Cele mai afectate categorii de vârstă sunt cele între 15 şi 60 de ani, persoanele active, care se află permanent în colectivităţi.

Marinela Madan a mai anunţat că vor urma vaccinări antigripale în săptămânile viitoare, pentru că Ministerul Sănătăţii Publice a deblocat din rezerva sa pentru judeţul Olt 10.000 de doze de vaccin antigripal. Acestea vor fi ridicate luni de ASP Olt şi în termen de şapte zile vor fi distribuite medicilor de familie.
În judeţul Olt, în această perioadă, nu s-a înregistrat nici un caz de gripă şi niciun deces din cauza pneumoniilor şi a virozelor.

Sursa:ROMPRES

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Pârtie de schi omologată, dar fără zăpadă
Stirea urmatoare: PD-L cere Guvernului să emită o ordonanţă de urgenţă pentru continuarea actitivăţii CNSAS »
px

Stiri Asemanatoare

» Olt: Mircea Geoană a obţinut peste 45 la sută din voturi în judeţ
» Olt: Banner PD-L smuls de simpatizanţii PSD
» Olt: Candidat PD-L acuzat de discriminare
» Olt: Şoferul caravanei PD-L a fost agresat la Şerbăneşti
» Olt: Pod la Coloneşti inaugurat de candidaţi ai PD-L
» Olt: Sancţionaţi că au scris pe stradă PD-L
» Olt: Incident electoral la Bărăşti
» Olt: Liberali sancţionaţi pentru afişaj electoral
» Olt: Afişajul şi publicitatea electorală, motiv de incidente
» Olt: Candidat PNL, la Poliţie pentru lipire ilegală de afişe

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox