Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Concursul de slăbit, câştigat cu masaj şi multă mişcare
Stire din Social publicata in 10 Feb 2008.

Concursul de slăbit organizat de un radio local din municipiul Sfântu Gheorghe a fost câştigat, sâmbătă, de un bărbat în vârstă de 55 de ani, fost profesor de istorie şi jurnalist, transmite corespondentul ROMPRES.
Gyula Kadar a reuşit să slăbească 10,8 kilograme în decurs de 3 luni, ajungând la o greutate de 89 de kilograme, printr-o dietă proprie, cu fructe, masaj şi foarte multă mişcare.
Competiţia a început anul trecut, la mijlocul lunii decembrie, iar în cursă s-au înscris 12 persoane, majoritatea femei, cu vârste cuprinse între 13 şi 70 de ani.
Concurenţii au fost liberi să urmeze dietele pe care le-au considerat cele mai potrivite, dar au putut apela şi la sfaturile specialiştilor în nutriţie de la două centre medicale din Sfântu Gheorghe – Semper Sanitas şi Andimed – care au colaborat la organizarea acestui concurs. Printre parteneri s-au numărat, de asemenea, un centru de înfrumuseţare şi un restaurant care a oferit meniuri dietetice concurenţilor interesaţi.
Iniţiatorul concursului, Grubisics Levente, a declarat pentru ROMPRES că în medie, fiecare concurent a pierdut 2-3 kilograme, dar a fost şi o femeie care în loc să slăbească, s-a îngrăşat.
”De vină or fi fost mesele îmbelşugate de la Crăciun şi Anul Nou”, e de părere Grubisics.
Potrivit acestuia, concursul a avut ca scop încurajarea alimentaţiei sănătoase, combaterea sedentarismului şi a supraponderalităţii. Anul acesta, Grubisics vrea să organizeze şi un concurs de îngrăşat.
În urmă cu aproape trei ani, acesta s-a numărat printre organizatorii altui concurs inedit, numit Trabicomix, desfăşurat după modelul Big Brother, într-un Trabant.
Trei concurenţi au fost nevoiţi să împartă, timp de aproape două săptămâni, spaţiul îngust din maşina amplasată în apropierea Primăriei, pe artera principală de circulaţie, având dreptul de a părăsi zona doar pentru foarte scurt timp.
Selecţia a fost făcută în aşa fel încât concurenţii să fie cât mai incompatibili între ei, iar şederea laolaltă să fie cât mai greu de suportat. Miza concursului a fost Trabantul.

Sursa:ROMPRES

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Medici veterinari sancţionaţi de conducerea DSVSA
Stirea urmatoare: Miron Cozma vrea să pună bazele unui partid politic »
px

Stiri Asemanatoare

» Băsescu a câştigat alegerile în judeţul Covasna, relevă numărătoarea paralelă a PD-L
» Proprietarul clădirii Consiliului Judeţean cere taxă de intrare
» Patron muşcat de gât de un interlop
» Costel Busuioc a câştigat concursul “Hijos de Babel”
» Costel Busuioc, în finala “Hijos de Babel”
» Veveriţele americane fac obiectul unei interpelări în parlament
» Păpuşile de porţelan, din nou la modă
» Rossignol şi Amer Sports, invitate să îşi mute producţia în judeţul Covasna
» Competiţie de breakdance, la Bucureşti

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox