Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Premiile Carol Davila 2007
Stire din Social publicata in 29 Feb 2008.

Premiile Carol Davila pentru 2007 au fost acordate, joi seară, de către Puls Media, la ediţia din acest an fiind luate în considerare mai ales campaniile umanitare şi sociale în folosul instituţiilor, asociaţiilor şi categoriilor de bolnavi.
Premiul pentru iniţiativa anului 2007 a fost acordat Companiei Colgate-Palmolive pentru programul de sprijinire a activităţii didactice în universităţile de medicină dentară. Acelaşi premiu au primit Cord Blood Center Ro şi Eurocord România, pentru deschiderea primei bănci şi primului registru de sânge placentar la Cluj.
Doctorul Szentagotay T. Lorand a câştigat Premiul medic.ro pentru proiectul Casa Teodora, un centru de bătrâni unde sunt trataţi 89 de bolnavi, dintre care 36 sunt imobili, iar 10 trebuie hrăniţi cu linguriţa.
Premiul Instituţia medicală a anului 2007 a fost atribuit Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii M.S. Curie pentru proiectul Unitatea de primiri urgenţe.
Companiei Roche România i-a revenit Premiul pentru campanie filantropică în 2007 pentru proiectul Everyday Future.
Asociaţia Română pentru Studiul Ficatului şi Societatea Română de Gastroenterologie şi Hepatologie au câştigat Premiul pentru Campanie de imagine în domeniul sănătăţii, pentru campania “Află de C”, prima campanie naţională de informare, prevenţie şi educare asupra hepatitei C.
Premiul de Excelenţă a fost acordat doctorului Raed Arafat pentru înfiinţarea şi dezvoltarea serviciului SMURD, realizarea unui sistem integrat de asistenţă medicală şi tehnică de urgenţă prespitalicească şi intervenţie la incidente majore, proiectul româno-elveţian de neonatologie “RoNeonat”.
A fost acordat un premiul special Mihaelei Rădulescu pentru implicare personală în domeniul sănătăţii de către Compania Biofarm.
Criteriile de jurizare au vizat invenţii şi tehnici inovatoare din medicină sau din sistemul sanitar, impactul pe care acestea îl poate avea pe plan local, naţional sau internaţional asupra îmbunătăţirii sănătăţii oamenilor.
Premiile Carol Davila 2007 reprezintă primul eveniment de gen implicat în responsabilitatea socială.

Sursa:ROMPRES

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Iaşi: Municipalitatea, acuzată de furt
Stirea urmatoare: Mehedinti:Furt de indicatoarte rutiere pe DN6 »
px

Stiri Asemanatoare

» Telemedicină în cardiologie cu spitale din Anglia şi Grecia
» Comisia interministerială: Fetiţa de 11 ani poate face avort în România
» Peste 33.000 de fumători mor anual în România
» Anual sunt diagnosticate 50.000 de persoane cu diabet zaharat în România
» Realitatea virtuală în psihoterapie, metodă aplicată la Universitatea Babeş-Bolyai
» OMS recomandă fidelizarea donatorilor de sânge
» Bambino, un centru medical pentru copii în Spitalul Elias
» Omega 3 are efecte benefice pe termen lung
» Alergiile, determinate de mucegaiuri
» Intervenţie chirurgicală în premieră naţională la Târgu Mureş

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox