Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Braşov: PNL critică modul de desfăşurare a campaniei electorale
Stire din Alegeri 2008 publicata in 13 Nov 2008.

Preşedintele organizaţiei judeţene a PNL Braşov, Aristotel Căncescu, a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă, că este foarte nemulţumit de primăria Braşov, pentru că, ‘în mod abuziv, se foloseşte de monopolul administrativ sau electoral şi, practic, nu ne dă nicio autorizaţie pentru amplasarea pe domeniul public a corturilor de campanie, a scenelor pentru spectacole şi a bannerelor. Primăria refuză să câştige bani, deoarece PNL doreşte să plătească toate locaţiile, chiar în ciuda tarifelor foarte mari puse de primărie pentru PNL’, a explicat Căncescu.

Sursa citată a precizat că, din patru cereri depuse pentru amplasarea de corturi şi scene pentru spectacole, s-a aprobat doar una, pentru instalarea unui cort.

În opinia preşedintelui organizaţiei judeţene a PNL Braşov, tot ce se întâmplă în municipiul reşedinţă de judeţ reflectă un monopol al PD-L, ‘pentru ca acest oraş să fie portocaliu’, a mai arătat Căncescu.

Preşedintele PNL Braşov a afirmat că a sesizat Biroul Electoral Judeţean, dar va sesiza şi alte instituţii din Bucureşti, deoarece este vorba de un abuz.

La aceeaşi conferinţă de presă, Căncescu a mai declarat că 10 primari ai PD-L, fără să precizeze despre cine este vorba, vor susţine campania electorală a PNL, ‘pentru că sunt forţaţi să semneze acţiuni penale împotriva mea’, a arătat Aristotel Căncescu.

El nu a dorit să spună concret în ce mod vor susţine cei 10 primari campania electorală a PNL, pentru că strategia de campanie a partidului nu este publică.

În replică, preşedintele PD-L Braşov, George Scripcaru, a declarat că ‘PNL dă dovadă încă o dată că este un partid slab, care nu se poate susţine nici în campania electorală. Sunt chestiuni de campanie, aflate în mintea şi capul unora’, a spus Scripcaru.

Rompres

px
px

Etichete: , , , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Videanu: PD-L nu va renunţa la politica fiscală la negocierile post-electorale
Stirea urmatoare: BEC solicită birourilor de circumscripţie date despre candidaţi »
px

Stiri Asemanatoare

» Braşov: Corlăţean a votat pentru un guvern puternic şi competent
» Posturile locale de radio şi TV cer candidaţilor între 3 lei şi 5.000 de euro
» Sibiu: Cafea electorală de la PSD pentru trezirea contracandidaţilor
» Sibiu: Liderul PNL face campanie anti-manele
» Geoană: Nu aş accepta un Guvern de tehnocraţi
» Corina Creţu: Socialiştii europeni, îngrijoraţi de declaraţiile preşedintelui României
» Cluj: UDMR îi va duce pe studenţi cu autobuzul la vot
» Gorj: Vadim Tudor – Criza mondială va radicaliza populaţia împotriva mafiei
» Românii din Italia vor avea la dispoziţie 19 secţii de votare
» IPP: Partidele au cheltuit aproape 800.000 de euro pentru campanie

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox