Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Gorj: Vadim Tudor – Criza mondială va radicaliza populaţia împotriva mafiei
Stire din Alegeri 2008 publicata in 13 Nov 2008.

Liderul Partidului România Mare (PRM), Corneliu Vadim Tudor, a declarat miercuri-seară, la Târgu Jiu, că actuala criză economică mondială va radicaliza populaţia împotriva mafiei.

‘Din păcate pentru ei, în mod paradoxal, actuala criză economică mondială va avea, dintr-un punct de vedere, un efect pozitiv asupra politicii în România, adică va radicaliza populaţia împotriva mafiei’, a afirmat Corneliu Vadim Tudor.

Reiterând afirmaţia făcută cu câteva ore mai înainte la Craiova, că va depune plângere penală la DNA împotriva lui Geoană şi Tăriceanu, solicitând o anchetă asupra fondurilor băneşti ‘nepermis de mari’ utilizate în actuala campanie electorală, Vadim Tudor i-a acuzat pe aceştia că falsifică sondajele, prezentând ’scoruri absolut fantasmagorice’, cu scopul de a împiedica intrarea PRM în Parlament.

În opinia lui Corneliu Vadim Tudor, procentele cu care este creditat partidul său de unele sondaje, de 3, 4 sau 5%, sunt ‘ireale’ pentru un partid care nu este la guvernare, care ‘şi-a dat afară corupţii’ şi care ‘nu a trădat interesul naţional’.

Corneliu Vadim Tudor şi-a exprimat convingerea că şi de data aceasta se mizează pe fraudarea alegerilor, pe anularea buletinelor PRM, cum – susţine el – s-a procedat la alegerile locale şi pentru Parlamentul European.

‘Acum, când vă vorbesc, se aranjează scorurile, cine cu cât să intre în Parlament, cine şi de ce să nu intre, pentru că asta-i ţara în care trăim’, a spus Tudor.

Corneliu Vadim Tudor a fost însoţit la Târgu Jiu de fratele său, deputatul Marcu Tudor, candidat pe listele filialei gorjene pentru parlamentare, şi deputatul Petre Popeangă.

Liderul PRM a susţinut o conferinţă de presă cu caracter electoral la Biblioteca Judeţeană ‘Christian Tell’, a oferit cu autografe cartea sa ‘Cântece de dragoste’ şi a participat la o emisiune în direct la un post local de televiziune.

Rompres

px
px

Etichete: , , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Românii din Italia vor avea la dispoziţie 19 secţii de votare
Stirea urmatoare: Un candidat PSD+PC promite alegătorilor să repare greşelile legislative »
px

Stiri Asemanatoare

» Posturile locale de radio şi TV cer candidaţilor între 3 lei şi 5.000 de euro
» Sibiu: Cafea electorală de la PSD pentru trezirea contracandidaţilor
» Sibiu: Liderul PNL face campanie anti-manele
» Geoană: Nu aş accepta un Guvern de tehnocraţi
» Corina Creţu: Socialiştii europeni, îngrijoraţi de declaraţiile preşedintelui României
» Cluj: UDMR îi va duce pe studenţi cu autobuzul la vot
» Românii din Italia vor avea la dispoziţie 19 secţii de votare
» IPP: Partidele au cheltuit aproape 800.000 de euro pentru campanie
» Botoşani:Tentativă de a fura un buletin de vot din tipografie
» Electoratul din colegiul 25 trebuie să aleagă între politicieni, artişti sau sportivi

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox