Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Tăriceanu: Partidele politice ne oferă un teatru de marionete
Stire din Politica publicata in 13 Apr 2008.

Preşedintele PNL, premierul Călin Popescu-Tăriceanu, i-a atacat sâmbătă, la un eveniment organizat cu ocazia lansării candidaţilor PNL Ilfov, pe social-democraţi şi democrat-liberali, criticând “teatrul de marionete” oferit de scena politică.
“De câteva zile vedem cu toţii stilul mecanic şi repetitiv al PD-L şi politica haosului la PSD. Să lăsăm, aşadar, adversarilor noştri politica repetării mecanice a vorbelor şefului, cea a conflictelor şi politica diplomaţilor de serviciu şi a liderilor din material plastic” – a declarat Tăriceanu.
Liderul liberal a enumerat realizările guvernării sale – introducerea cotei unice de impozitare, aderarea României la UE, creşterea investiţiilor străine, a salariilor şi a pensiilor -, lucruri care constituie, în opinia premierului, elemente pe care PNL le are de partea sa.
Referitor la creşterea pensiilor, Tăriceanu le-a răspuns celor care şi-au exprimat temerea că vor apărea dezechilibre economice din cauza acestei măsuri, că acest lucru nu s-a întâmplat, datorită solidităţii economiei româneşti.
“Aceşti politicieni din România, fie că sunt de la PD-L, fie că sunt de la PSD, nu au înţeles un lucru esenţial: că politicile sociale trebuie să se bazeze pe o economie solidă. Acest lucru îl ştiu cel mai bine liberalii” – a susţinut preşedintele PNL.
Tăriceanu a adăugat că liberalii nu oferă ceea ce partidele din opoziţie au oferit în ultimii ani, şi anume “un teatru de marionete care maschează cu greutate lupta pentru ciolan care îi divide ziua şi îi împacă noaptea”.
“În faţa acestor oameni, răspunsul nostru trebuie să fie unul singur: PNL e partidul care practică politica rezultatelor concrete”, a spus Tăriceanu. Apreciind că liberalii sunt “alternativa serioasă la explozia de politicianism de pe scena politică românească”, liderul liberal a susţinut că “România nu poate să meargă înainte cu politica pumnului în gură practicată de PD-L şi nu poate merge înainte cu politica eşecului şi a tocării banilor publici practicată de acest partid”.
Pe de altă parte, preşedintele PNL s-a arătat mulţumit că “Partidul Democrat şi aproape deloc Liberal” şi-a recunoscut condiţia de “partid al bordurilor”. “Această practică a schimbării bordurilor la doi ani trebuie să înceteze în România, pentru că ne facem de râs”, a fost de părere Călin Popescu-Tăriceanu.

Sursa:ROMPRES

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « PSD aduce manelele in politica
Stirea urmatoare: C. V. Tudor a depus plângere la poliţie împotriva unor fotoreporteri »
px

Stiri Asemanatoare

» Filiale ale Partidului Socialist au trecut la ecologişti
» Severin critică MAE în problema restricţiilor faţă de muncitori menţinute de Belgia
» Roman reinventează Partidul Democrat
» PC îşi propune un scor de cel puţin 7% la locale
» Tribunalul Bucureşti a admis înregistrarea Partidului Civic Maghiar
» În România nu există tradiţie democratică
» Teatru cu spectatorii în pielea goală
» Elena va avea teatru în Clinceni cu numele ei
» Partidele au cheltuit 3.000.000 de euro pe publicitate în mass media
» Criză politică în Kuweit

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox