Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Iri a impartit, o noapte, canapeaua cu o blonda
Stire din Showbiz publicata in 16 May 2009.

Miliardarul a recidivat joi seara, fiind pozat in compania unei domnisoare platinate, intr-un club bucurestean, de catre un client cu un telefon mobil.
Sotii Columbeanu se distreaza asadar din nou separat. In timp ce Moni a preferat sa mearga joi seara in clubul Bellagio la lansarea albumului “Fresh”, semnat Anamaria Ferent, Iri a optat pentru clubul Spice de pe Calea Victoriei. Daca Monica, insotita de cameraman, si-a facut material pentru reality-show-ul de la B1 TV, fiind preocupata de emisiunea sa, miliardarul a monopolizat o domnisoara blonda in celalalt capat al orasului. Se pare ca Iri a gasit-o pe companioana sa in club si a convins-o rapid sa-si petreaca aproape toata noaptea pe canapea alaturi de el. Cei doi si-au gasit subiecte de conversatie, nefiind interesati de persoanele din jurul lor.

Pe larg: Cancan

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Viorica nu suporta ca fata sa e prea sexy
Stirea urmatoare: A pus-o sa masoare penisuri »
px

Stiri Asemanatoare

» Iri zapacit de sanii unei blonde
» Irinel Columbeanu si-a petrecut o noapte cu iubita lui Dan Bordeianu

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox