Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Raluca Turcan: “Taxa Tăriceanu” este ilegală
Stire din Social publicata in 30 Jan 2008.

Vicepreşedintele Partidului Democrat-Liberal (PD-L), deputatul de Sibiu Raluca Turcan, a declarat, marţi, că “taxa auto, iniţiată de Cabinetul Tăriceanu şi susţinută de PSD în detrimentul cetăţenilor, nu este altceva decât un alt atentat la buzunarul oamenilor, cu scopul de a acoperi găurile negre din bugetul de stat provocate de pomenile electorale practicate de alianţa PNL-PSD”.

Potrivit Ralucăi Turcan, taxa auto, pe care o numeşte “taxa Tăriceanu”, este ilegală “deoarece este în contradicţie cu legislaţia europeană şi, totodată, imorală, pentru că nu respectă echilibrul între nivelul de trai al românilor şi cuantumul taxei”. Vicepreşedintele PD-L acuză Guvernul că vrea să acumuleze bani la bugetul de stat pe care premierul şi clientela politică ce îl susţine “să-i folosească în propriul interes electoral”.

Raluca Turcan nu crede că taxa auto este una ecologică şi a amintit demersul PD-L de a iniţia o moţiune simplă, prin care taxa de primă înmatriculare să fie anulată, iar banii încasaţi anul trecut să fie returnaţi integral plătitorilor.

Sursa: ROMPRES

px
px

Etichete: , , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Peste 90 de accidente rutiere în Capitală într-o săptămână
Stirea urmatoare: Campanie pentru determinarea greutăţii »
px

Stiri Asemanatoare

» PE îndeamnă petiţionarii români să continue lupta împotriva taxei auto pentru maşinile second-hand
» Senatorii resping taxa de poluare a guvernului
» Senatorii au adoptat proiectul PC privind anularea taxei de primă înmatriculare
» Turcan: Guvernul să restituie banii din taxa auto
» Taxa pentru prima înmatriculare, restituită în 90 de zile de la solicitare
» Băsescu îi taie lui Orban drumul la primărie
» Guvernul discută luni noua formulă a taxei auto
» Recomandări privind taxa auto
» Premierul interpelat de un cetăţean pe tema taxei auto
» Stolojan:OUG privind taxa auto protejeză importatorii de maşini


O opinie pentru "Raluca Turcan: “Taxa Tăriceanu” este ilegală"

  1. istrate istrate February 4th, 2008 at 2:33 am

    Este inimaginabila imoralitatea in politica. Raluca Turcan este un exponat execrabil al ei, dupa cum spunea cineva de curand. Si asta nu pentru relatia ei necurata cu Stolojan (la urma urmei treaba fiecaruia ce face in particular!, nu vor fi nici primii, nici ultimii), ci pentru ca si-a spurcat familia – sotul nasit si acum copilul botezat de nimeni altul decat de propriul sau amant. Cred ca si-ar vinde nu numai pielea de pe oase, ci si propriul copil pentru inca un mandat. Gretos, absolut gretos! Tinuta ei din aceste poze din miezul zilei este de pe marginea Bucurestilor sau a unui cabaret ieftin si nu a unui om politic.
    Oameni buni cum vreti sa votam o astfel de persoana? Este un om extrem de periculos prin lipsa sa de minim bun simt si moralitate. Pe cine reprezinta ea din tara asta? Cum sa ma astept sa-mi reprezinte interesele un astfel de om? Chiar sunt oameni de calitate in Romania complet neglijati, iar voi nu incetati a promova un om atat de gol pe dinautru ca suflet si ca minte. Daca ii urmariti activitatea parlamentara veti itnelege repede ca nu vorbesc prostii. Nu are initiative proprii, iar de mamicile oropsite in Romania si-a amintit doar cand ea insasi a ramas insarcinata. Este cu atat mai grav cu cat mai sunt multi oameni ca ea in politica, dar chiar si speranta in tinara generatie de politicieni trebuie sa ni se ia?


Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox