Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Îmi voi schimba numele în Tinu
Stire din Justitie publicata in 29 Jan 2008.

Andrei Iucinu s-a declarat mulţumit de decizia magistraţilor de a-l recunoaşte ca fiu al lui Dumitru Tinu şi spune că schimbarea numelui va fi primul pas pe care îl va face. “Sunt mulţumit de decizia magistraţilor. Este o decizie normală având în vedere probele administrate de-a lungul timpului, probe copleşitoare de altfel, motiv pentru care nu am avut emoţii în tot acest timp cât am aşteptat verdictul”, a declarat marţi, pentru ROMPRES, Andrei Iucinu.

El a afirmat că este “oarecum nemulţumit” de faptul că pentru a-şi găsi dreptatea a trebuit să aştepte cinci ani de zile. Iucinu a precizat că priorităţile sale de acum înainte vor fi schimbarea numelui din Iucinu în Tinu, revendicarea moştenirii care i s-ar cuveni, dar spune că va continua şi demersurile pentru a stabili cauzele morţii tatălui său.

În privinţa activităţii politice, Andrei Iucinu declară că se află într-o perioadă de “căutări”, după ce a fost exclus din PRM pe motiv că ar fi vrut să ocupe funcţia de preşedinte la tineret. “Pot spune că sunt curtat de toate partidele importante, dar nu m-am înscris deocamdată în niciunul. Voi continua însă activitatea politică”, a arătat Iucinu. El a mai spus că regretă că a fost dat afară din PRM pentru că a venit în partid mânat de dorinţa de a face ceva şi nu de “alte interese”.

“Nu i-am cerut niciodată lui Corneliu Vadim Tudor să mă pună preşedinte la tineret. I-am scris, într-adevăr, o scrisoare în care i-am cerut doar să se implice în organizaţia de tineret, să dea un semnal pentru a evita ca şi alţi lideri tineri din organizaţiile din ţară să plece la alt partid, cum a făcut Lia Olguţa Vasilescu”, a declarat fostul preşedinte al mişcării studenţeşti din PRM. Iucinu a arătat că, în momentul de faţă, ruptura dintre el şi preşedintele PRM “este ireversibilă”. Fostul şef al studenţilor din PRM a adăugat că Vadim Tudor nu l-a jignit doar pe el, ci şi pe familia sa.

Sursa: ROMPRES

px
px

Etichete: ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Zăpadă de 190 cm la Bâlea Lac
Stirea urmatoare: Lucrări de investiţii pentru regularizarea unor râuri in judetul Gorj »
px

Stiri Asemanatoare

» Stolojan: La Justiţie va fi un ministru neimplicat politic
» Propunere de arestare preventivă pentru angajaţii Biroul de Permise Auto Piteşti
» Instanţa supremă a admis recursul privind Legea 10 privind casele naţionalizate
» Opt persoane trimise în judecată de DNA pentru corupţie
» Dosarul lui Mitică Dragomir, amânat până în septembrie
» Suporterii români cu interdicţie, înregistraţi şi în Elveţia
» Procesul lui Vântu, repus pe rolul Tribunalului Bucureşti
» Director zonal al PETROM, trimis în judecată pentru mită
» Cosmin Olăroiu, dat în consemn cu anunţare la frontieră de procurorii DIICOT
» Pronunţarea în recursul privind Legea revendicării imobilelor, amânată

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox